Last news in Fakti

27 Юни, 2021 11:27 1 301 2

UEFA EURO 2020 Фернандо Сантош: По-добри сме от Белгия

  • белгия-
  • португалия-
  • сантош-
  • слаби места-
  • осминафинал

"Отбори като Португалия и Белгия нямат много слаби места", заяви наставникът на "мореплавателите"

UEFA EURO 2020 Фернандо Сантош: По-добри сме от Белгия - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на действащия европейски шампион Португалия Фернандо Сантош демонстрира завидно самочувствие преди двубоя от осминафиналите срещу Белгия в Севиля. Треньорът заяви, че е убеден в успеха на своя отбор, но не трябва да се забравят и силните страни на Белгия.

"Отбори като Португалия и Белгия нямат много слаби места. Знаем колко добър отбор може да бъде техният, но съм убеден, че ще бъдем по-добри. Имаме много, много силна група от футболисти и само трябва да продължим да създаваме шансове", каза Сантош.

Полузащитникът Жоао Моутиньо подчерта заплахата от Кевин Де Бройне, който е основната движеща сила за "червените дяволи" в средата на терена.

"Белгия не е само Де Бройне, но той е невероятен играч. Ако му дадем повече пространство да мисли и да играе, може да бъде още по-опасен", коментира Моутиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 2 Отговор
    По-добри?Мечтай си!Освен ако пак не ви налеят дузпи в торбичката на роналдо.
  • 2 усвоители

    2 1 Отговор
    По-добри сте като общи работници, изкопчии, чистачи, прислуга, "усвоители" на европейски пари, т. е. от Брюксел.