Last news in Fakti

1 Юли, 2021 12:19 3 144 1

Мбапе ще реализира кошмарен сценарий за ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • бъдеще

Младият френски талант иска да напусне клуба след година, когато ще е свободен агент

Мбапе ще реализира кошмарен сценарий за ПСЖ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Сензационна новина разкрива в днешния си брой “Lequipe”. Френското издание твърди, че звездата на ПСЖ Килиян Мбапе е взел решение за бъдещето си, което далеч няма да се хареса на парижани.

Той е решил, че си тръгва от “Парк де Пренс”, но това няма да се случи през лятото на тази година, а след 12 месеца. Причината е, че тогава той ще бъде свободен агент и ще улесни много преминаването му в друг клуб.

Така ПСЖ са напът да изпуснат един от най-скъпите си футболисти без да получат нищо за него, освен ако не направи сериозна отстъпка в цената му тази година, което е малко вероятно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.