Last news in Fakti

23 Юни, 2021 15:47 1 344 0

Френски журналист: Мбапе не вярва в проекта на ПСЖ

  • мбапе-
  • проект-
  • вяра-
  • леонардо-
  • псж-
  • напускане-
  • цена

"Килиан иска да напусне колкото се може по-бързо парижани", заяви Даниел Риоло

Френски журналист: Мбапе не вярва в проекта на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата Килиан Мбапе не вярва в проекта на Пари Сен Жермен и може да се раздели с ПСЖ още това лято, твърди френският журналист от RMC Sport Даниел Риоло. Договорът на Мбапе с френския клуб изтича през лятото на 2022 година и според Риоло футболистът е уведомил ръководството на парижани, че не желае да се обвързва дългосрочно с тима.

"Зная, че Мбапе е помолил да си тръгне, но ситуацията е сложна, защото първо трябва да се намери отбор, който може да му гарантира исканите от него пари. Но новината е, че той наистина не иска да остава в клуба. Играчът не вярва в проекта на Леонардо. Ако не си тръгне това лято, ще го направи със свободен трансфер на следващата година. А в Доха не искат и да чуят за това. ПСЖ ще трябва да намери купувач и да търси заместник на Мбапе", коментира Риоло.

Ако Мбапе действително е решил, че не иска да остава във френската столица, това ще е музика за ушите на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, който не крие желанието си да доведе нападателя на “Бернабеу”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА