Last news in Fakti

5 Юли, 2021 19:20 2 432 0

След Санчо: Манчестър Юнайтед се цели в още една млада звезда на световния футбол

  • манчестър юнайтед-
  • едуардо камавинга-
  • рен

"Червените дяволи" демонстрират силна активност на трансферния пазар, като се забелязва, че преимуществено се интересуват от млади футболисти

След Санчо: Манчестър Юнайтед се цели в още една млада звезда на световния футбол  - 1
Камавинга с червения екип на Рен, снимка: ЕРА/БГНЕС

След закупуването на Джейдън Санчо, от Манчестър Юнайтед са устремени да привлекат централен защитник и полузащитник. “Червените дяволи” са в напреднал контакт с френския Рен за закупуването на младата звезда Едуардо Камавинга, съобщава журналистът Фабрицио Романо.

В момента има устна договорка между двата клуба за трансферна сума в порядъка на 30 милиона евро. Причината за сравнително ниската цена, която предлагат от Юнайтед, е, че контрактът на Камавинга с Рен изтича другото лято, което автоматично ще го направи свободен агент и клубът ще трябва да се раздели с него без пари.

Другият голям европейски клуб, който има силен интерес към привличането на 18-годишния халф, е френският вицешампион Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА