Last news in Fakti

1 Юли, 2021 15:10 5 469 2

Първият грандиозен трансфер в европейския футбол за това лято е факт

  • джейдън санчо-
  • борусия дортмунд-
  • манчестър юнайтед

Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд ще премине в Манчестър Юнайтед срещу сумата от 85 милиона евро

Първият грандиозен трансфер в европейския футбол за това лято е факт - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Борусия (Дортмунд) официално потвърди, че клубът е постигнал споразумение с Манчестър Юнайтед за трансфера на Джейдън Санчо. Съобщението е до германската стокова борса и в него се твърди, че сделката е за фиксирана сума от 85 милиона евро. Детайлите между двата клуба са уточнени и документирани и за да бъде завършен официално трансферът, Санчо трябва единствено да премине всички нужни медицински прегледи и тестове.

Малко след това комюнике изпълнителният директор Ханс-Йоахим Ватцке също потвърди сделката, за която преговорите текат още от миналото лято. Той също така призна, че от Борусия не са доволни от трансферната сума, която ще получат.

Санчо си тръгва, след като изигра 137 мача за Борусия (Дортмунд), в които отбеляза 50 гола и направи 64 асистенции. Очаква се английският национал да подпише 5-годишен договор с Манчестър Юнайтед, където ще получава по 350 000 паунда на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър Алекс

    7 1 Отговор
    Супер, с Рашко циганчето ще ги бъркам много.
  • 2 Сиганчо

    1 0 Отговор
    "Големият" футболист Санчо....И това ако е новина...