3 Август, 2021 19:03 1 607 0

Олимпиакос се подсили с нигерийски нападател преди мачовете с Лудогорец (СНИМКА)

  • олимпиакос-
  • лудогорец-
  • подсилване-
  • селекция-
  • шампионска лига-
  • квалификации-
  • ониекуру

Гръцкият гранд взе Хенри Ониекуру от Монако

Олимпиакос се подсили с нигерийски нападател преди мачовете с Лудогорец (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцкият гранд Олимпиакос ще може да разчита на последното си ново попълнение Хенри Ониекуру за мачовете с Лудогорец. Ръководството на клуба се възползва от възможността за промяна в картотеката 24 часа преди мачовете и вписа нигерийският нападател. Той бе привлечен от тима на Монако, а треньорът на Олимпиакос призна, че Ониекуру е следен повече от 2 години преди да се озова в Пирея.

Според информациите 24-годишният футболист е подписал с Олимпиакос за сумата от 4,5 млн. евро. Преди това той бе част от състава на Галатасарай като преотстъпен от Монако. Също така е защитавал цветовете на Евертън и Андерлехт.

За сметка на това Олимпиакос няма да може да разчита на 36-годишният ветеран в защитата Аврам Пападопулос и младите Алгасиме Ба и Никола Кумич, които не са вписани в тимовия лист за този мач, въпреки че бяха на резервната скамейка в двубоите срещу Нефчи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА