Last news in Fakti

4 Август, 2021 11:21 4 334 5

От Олимпиакос скочиха на съдията след мача с Лудогорец

  • лудогорец-
  • олимпиакос-
  • педро мартинш-
  • шампионска лига

Убеден съм, че след мача в България ние ще сме се класирали за следващата фаза, тъй като отборът ми работи добре, когато е под напрежение

От Олимпиакос скочиха на съдията след мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш предяви сериозни претенции към шотландския съдия Боби Мадън, след като тимът му направи домакинско 1:1 с Лудогорец в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 51-годишният португалец недоволства заради неотсъдени нарушения и спестен червен картон на защитник на българския шампион.

“Труден мач, но това се очакваше. Можехме да вкараме поне още един гол, но съдията не бе на ниво Шампионска лига и повлия на развитието на срещата. При това го направи в ущърб на Олимпиакос. Действията му се отразиха на развитието на двубоя. Не отсъди нарушения срещу Ел Араби и Хасан, а спести и червен картон за защитник на Лудогорец. Имаше и други моменти, в които не отсъди правилно”, обяви Мартинш.

От Олимпиакос скочиха на съдията след мача с Лудогорец

“Съперникът беше много добре подготвен. Има добри футболисти, които ни създадоха сериозни проблеми. Имаше моменти, в които не играхме добре. Показахме истинското си лице през второто полувреме, особено след 60-ата минута. Убеден съм, че след мача в България ние ще сме се класирали за следващата фаза, тъй като отборът ми работи добре, когато е под напрежение”, допълни треньорът на Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    17 1 Отговор
    И какво ще правим сега.Тоя много заплашва,а не вижда,че можеха и да загубяр,ако космонавта беше по точен в края на мача....
  • 2 Ясно

    6 2 Отговор
    Ще купят рефера на реванла
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор
    Стояха на 3:0 За Лудогорец и само Слабата игра на Лудогорец пред гола ,ги направи хора.Този ми прилича на чичовото ,или на .....дет го знае света...найнай.Олимпиакос и преди ви казах,че е отбор от класата на мура!тука,няколко от вас подскачаха,като да ги горях с ръжен по ..меки части.Нещо друго да видяхте вчера???Предимството на лудогорец е,Треньорът им той прави разликата.Играчите и от двата отбора са от един дол,но при гърците има по голяма инфлация....Минават се повече в парите.Ако Лудогорец Вземе Двама яки в Защита независимо Какъв пост,дори с този куц кон напред ще играе след Групите!
  • 4 Анималс

    5 5 Отговор
    Космонавта сам можеше да бие тия измислени Олимпиакос. Пак ще имаме български отбор в ШЛ. Турците от Разград ще вдигнат и нашия коефициент
  • 5 Кирчо

    2 0 Отговор
    Педро Педро Педро !!! Мартинш........