14 Септември, 2021 09:33 1 600 4

Валери Божинов подписва със Славия до дни

  • валери божинов-
  • славия-
  • златомир загорчич-
  • венцислав стефанов

Златомир Загорчич е говорил с президента Венцеслав Стефанов и на Божинов ще бъде предложен договор

Валери Божинов подписва със Славия до дни - 1
Снимка: БГНЕС

Славия ще задържи Валери Божинов. “Белите” ще подпишат до дни договор с нападателя. Както е известно, доскорошният футболист на Левски поддържаше форма с тима на Златомир Загорчич.

Сръбският специалист е говорил с президента Венцеслав Стефанов и на Божинов ще бъде предложен договор. Остава двете страни да се разберат дали ще е до зимата, или до края на сезона.

В Славия се надяват, че бързо ще успеят да вкарат нападателя в желаната форма, тъй като на този етап той е изостанал физически. Заги и Стефанов са били категорични, че бившият национал ще помогне с големия си опит.

Проблем с документите пък бави идването на руския централен защитник от младежката формация на ЦСКА (Москва). С тях двамата ще бъде сложен край на селекцията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    3 1 Отговор
    Валери Божинов ЩЕ подпиШЕ договор със "Славия" до дни.
  • 2 Актьор

    7 1 Отговор
    Валерка успех . Само да не забравиш, и ти да се огъзиш към феновете на Левски.
  • 3 гадно

    4 1 Отговор
    Да подпише договор с Пайнера за друго вече не става.
  • 4 левскар

    1 0 Отговор
    Левски затваря чалгарницата, Славия я отваря. Ще си говорим след някой и друг месец. Пръв ще пропищи Стефанов, а и играчите няма да си замълчат.