14 Септември, 2021 15:53 3 017 25

Стойчо Младенов изригна: Срещу ЦСКА се извършва терор (ВИДЕО)

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • стадион българска армия

"Само ние плащаме на месец наем", каза старши треньорът на "армейците" относно ситуацията със стадион "Българска армия"

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше гост в спортния видео подкаст на Dir.bg - "SportCast", където каза много интересни неща пред водещите Деян Веселинов и Иван Боянов. Предлагаме част от интервюто с Екзекутора на Ливърпул.

"Отборът се развива положително. Изграждаме стабилен отбор, който ЦСКА заслужава да има. Надявам се да се справим с тази задача.

При завръщането ми исках да заваря "Армията" малко по-различна. Но се надявам със задачата, с която се е заел нашият собственик Гриша Ганчев, да я завърши. Имаме спънки в това естество. Като знам какъв характер е, ще се справи и с тази задача. Говоря за самия стадион. Само ние плащаме на месец наем. Това е терор срещу ЦСКА, престъпление.

Сигурен съм, че сме готови да се сбием с Рома. Жал ми беше да гледам ЦСКА така, както играхме срещу Лиепая. Бързо превключихме на шеста скорост. Няма друг път, само този на победата. Трябва да са отговорни и да знаят в какъв клуб се намират. Имам екип от хора, от което съм изключително доволен. Доста години сме заедно. За първи път работя с Кирил Динчев, но съм доволен изключително и от него. Той знае какво да направи, за да подобри състоянието на отбора физически.

Да, преди реванша с Виктория им пуснах клип от мача на ЦСКА с Блекбърн на "Армията". През седмицата преди двубоя подходът ни беше много добър. Ако нещата се идеални, няма да се сменят треньорите. Ние влизаме в извънредни ситуации и трябва да се справяме. Трябва да преценяваме какви са възможностите на отбора и да определим схемата на игра. Това е пасианс, който трябва да подредиш. ЦСКА трябва да играе с крилата и да атакува. Намерихме точното място на всеки един от футболистите. Но нищо нямаше да се получи без пълното доверие и подкрепа от страна на ръководството. Трябва да сме едно цяло. Винаги съм си тръгвал от ЦСКА заради проблеми с ръководството. Сега има екипност и това трябва да продължи до края на договора ми.

Жозе Моуриньо, пътувах с него до Бразилия по времето на Васил Божков в ЦСКА. Гледахме футболисти от един и същи пост. Той търсеше вратар, аз защитник и полузащитник. Исках Даниел Карвальо, но Божков не позволи да го вземем заради цената. После видяхте какво постигна Карвальо. Прекарахме чудесни 10 дни в Бразилия с Моуриньо. Една вечер бяхме заедно с Ромарио. Не спря да говори за Христо Стоичков, разказваше истории с него. Моуриньо е изключителен човек, много земен, народен човек. Какъвто беше в началото, такъв си е и сега. Познавам и помощниците му. Жозе не се променя, но е професионалист на 100%. За мен той е най-добрият треньор в света. В работата си е толкова строг, че си нямате представа. Не прощава.

ЦСКА играе с Рома и трябва да доставим удоволствие на нашите фенове. Направихме максималното до момента, даже повече от максималното. Нашата публика е много взискателна и така трябва да бъде, но футболистите не трябва да бъдат обиждани, това е крайност.

ЦСКА има много добра основа и трябва само да надграждаме. Няма какво да губим срещу Рома, само може да спечелим. Всичко е възможно. Нищо, че излизаме срещу най-добрия треньор в света. Ще защитим честа на ЦСКА. Не само в този мач, в цялата поредица от мачове".

А ето и цялото интервю:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    19 20 Отговор
    С микренското джудже ,що не си направите по една тръба за успокоение.
  • 2 Iviviv

    22 24 Отговор
    ЦСКА го няма от 09.09.2016г. Тоя за кого говори.
  • 3 ААУУУУ

    19 20 Отговор
    РЕВЛЮ ПАК СЕ РАЗРЕВА
  • 4 папур

    21 16 Отговор
    Кво ревеш бе тройчо,то срещу целия народ се извършва терор!
  • 5 дъжавна софра

    16 11 Отговор
    Прав е Младенов. На някои отбори, държавата в лицето на МВР им плаща дори и консумативите, а столична община другите задължения.

    От областната управа на София:
    Левски ползва неправомерно "Герена"
    "Левски" ползва "Герена" неправомерно от 27 години.
    Футболен клуб Левски ползва неправомерно базата на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" нямат договор и не плащат наем. Това обявиха пред bTV от областната управа на София, в чиито активи е съоръжението. Държавата пък всяка година плаща и около 80724 лв. за данъците на комплекса.
    Областният управител потвърди, че държавата плаща таксите на частното дружество "Левски" и се съгласи, че това е нелогично: "Въпросът е доста стар, постоянно е подмятан от институция на институция, но реално сега законово е много трудно да се проведе процедура."

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Левскар

    7 10 Отговор

    До коментар #5 от "дъжавна софра":

    Това е в благодарение на вашите комунисти!! Много ги обичате нали щото ни направиха куп мръсотии а вас отбор. Герена си е наш! Ние си имахме друг стадион построен от нас и място дадено от царя където е нац стадион. Комунистите ни го взеха и дадоха друго място където наново ние си построихме стадиона!!! Този стадион е наш та как да плащаме наем за нещо наше? Вие идвате от Ловеч в София и искате да не плсщате? Отивайте в Ловеч там ще ви е безплатно. Или си построите някъде ваш стадион и не плащаите наем!

    Коментиран от #10

  • 7 ЧОЧО

    6 5 Отговор
    За ритнитопковците имате пари за големите заплати.Откаде на каде държавата ще плаща наемите на частни клубове.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "дъжавна софра":

    ДА БЕ, НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ!
    ЛОКО СФ ГИ ИЗХВЪРЛИХА ЗА ДВЕ ПРОСРОЧЕНИ ВНОСКИ, А ПОДУЕНЦИ ДАЖЕ И ПРЕДОГОВОРЕНИТЕ ВНОСКИ НЕ СА ПЛАЩАЛИ, А СИГИ ДЪРЖАТ В А ГРУПА
  • 10 Стига лъга

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    Стадион "Георги Аспарухов" не е собственост на футболен клуб Левски. Никога не е бил притежаван от "сините".

    Това разкри областният управител на София!
    Стадионът е построен през 1963 г. и винаги се е използвал от Левски, но клубът никога не му е бил собственик.
    "Годишните данъци на комплекс "Георги Аспарухов" - стадионът и залите са 80 524 лева и винаги са се плащали от държавата. Законово решението за предоставяне за безвъзмездно ползване не е правно обосновано и винаги може да се обори, но фактически съществува и това е базата, на която се стъпва за да плаща държавата", коментира областният управител пред bTV.

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Помак от микре

    10 8 Отговор
    Връщайте се в ловеч и нема да плащате
  • 13 Хроникъл

    8 5 Отговор
    Цар Борис III отказва нотариален акт на "Левски"

    ФК “Атлетик” е един от първите отбори, които получават от общината място за стадион.
    Той се намира до езерото “Ариана” в Борисовата градина, като актът за него е от 1919 г.
    Той е на името на “Клуб Футбол”, който през същата година се обединява с “Атлетик”.

    “Клуб Футбол” е един от първите отбори в България, като е бил наричан “Матинката” по прякора на лидера си Матинчев.

    За около една година мястото е почистено, подравнено и готово за ползване, когато общината го отнема и го дава на “Левски”.
    “Атлетик” е пратен на улица “Оборище” където е имало царски конюшни.
    От там го местят заради строителството на Ректората на СУ “Св. Климент Охридски”.

    Има обаче условие, и то е че “Левски” трябва да плати компенсация от 40 000 златни лева на “Атлетик” за стадиона. Това така и не се случва.
    Следва дълго дело, като накрая е изваден и изпълнителен лист, но “сините” не го изпълняват.
    Заради неплатения дълг, лично цар Борис III се разпорежда “Левски” да не получи нотариален акт.

    Коментиран от #17

  • 14 Бръснаря

    7 5 Отговор
    Много се сбръчкал тоя, бе. Как се бръсне. Ако иска мога да му дам да си слага отвътре едно топче. Днеска ми го донесе предишния клиент, който вчера го глътна. На 64 години си, пази си здравето.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Левскар

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Стига лъга":

    Абе разбирко, нали това казвам. Това е наш стадион взет от комунистите. Мястото е заменено с предишното дадено от царя, стадиона е построен от Левскари!!! Но стадиона по документи не е наш защото беше на комунистите. Е добре как аз ще плащам данъци за нещо което по документи не е мое. Държавата сама се вкатва в тази ситуация. Да ни го върне, както върна и други неща пти реституция и ние ще плашаме данъците. От друга страна той е построен от нас на място което е заменено с мястото на Васил Левски така че няма как да плащаме наем. Самата държава се е вкарала в тази ситуация, в благодатения на така любимите ви комунисти.

    Коментиран от #21

  • 17 Герена

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Хроникъл":

    А кой построява Герена? Дори и земята да не е на Левски Герена е построен от нас. Колко блокове и къщи има на общинска земя? А Литекс какво е построил в София едно нищо.

    Коментиран от #18, #20

  • 18 гларус

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Герена":

    Баба Гицка я построява ;)
    Хайде стига митове и легенди. Разбира се, че държавата построява стадиона.
    Основно с труда на затворници от Кремиковци. Има документи. Прочети ги. Не вярвай на глупотевините на един наистина луд агент от ДС - агент Николайчо.
    Кое не разбра от това което казва областния управител: Cтaдиoн "Гeoрги Acпaрухoв" нe e coбcтвeнocт нa футбoлeн клуб Лeвcки. Никoгa нe e бил и не е притeжaвaн oт "cинитe".

    Коментиран от #24

  • 19 ЛЪЖЕЦ

    5 4 Отговор
    Стойчо , Стойчо и ти ли стана лакей на този който умишлено фалира ПФК ЦСКА АД ! Гриша Ганчев отново те използва както е използвал всички , нека този ЛЪЖЕЦ да си плаща редовно наема за АРМИЯТА или да си прибира преименуваното фирмено отборче в Ловеч !!!
  • 20 Хроникъл

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Герена":

    Герена се построява с пари на Министерството на промишлеността.

    Парите отпуснати за стадион на сините са толкова големи, че се е стигнало до ревизия и уволнения.

    Уволнени са министри след това разточителство!

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Кабаков

    1 2 Отговор
    Тройчо, вземете съдията Кабаков за ваш консултант към "армейския" клуб, създаден от БКП. И без това сега пак комунисти, т. е. ваши хора, управляват, това, че сте некадърни е друг въпрос. Некадърни във футбола, некадърни в правото.
  • 23 Армеец

    2 0 Отговор
    Злобни говеда, винаги ще бъдете в тинята!
  • 24 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "гларус":

    Мооооля я се разкарай стадиона е построен с пари събрани от привържаниците!!!! Ама ти нали си неграмотен като ти кажа построен и си мислиш кой е бъркал цимента :). Със сигурност и фенове са помагали в строежа, но е имало и професионални работници. Важното е че парите са събрани от феновете и стадиона си е наш!!! Литекс какво построи на Армията?
  • 25 Фенове

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "Хроникъл":

    Това комунистите ли ти го казаха, сигурно Тодор Живков. ЦСКАрите си остават комунисти до край. Герена е построен със пари на феновете!!!