15 Септември, 2021 17:57 1 624 2

Моуриньо за ЦСКА: Те са добър отбор

  • жозе моуриньо-
  • рома-цска-
  • цска-
  • лига на конференциите

"Анализирахме грешките от мача със Сасуоло. Работим постоянно в тази насока", каза Специалния пред журналисти

Моуриньо за ЦСКА: Те са добър отбор - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция преди утрешния мач срещу ЦСКА. Той заяви, че "червените" са добър отбор, който вече е побеждавал неговия тим.

"Това е нов турнир и бих искал да спечелим Лигата на Конференциите, но сега мисля само за утре. Първата стъпка е да спечелим групата. В утрешния мач ще направим промени в състава.

Рома се представи добре в Лига Европа миналата година. Поражението срещу Манчестър беше тежко, те бяха отбор с различна сила, а Рома беше в затруднение. Искам футболистите да разберат, че следващият мач е най-важен. И когато играем за Купата на Италия пак трябва да бъде същото. Така ми харесва и ще го направим. Искам отборът да е на високо ниво във всички състезания. Сега обаче мислим само за утрешния мач.

Анализирахме грешките от мача със Сасуоло. Работим постоянно в тази насока. Не сме перфектни и ни предстои много работа. Убеден съм, че дори и без магическия гол на Ел Шаарауи, хората пак щяха да се приберат вкъщи доволни, знаейки, че сме дали всичко на терена.

"Утре срещаме отбор, който Рома е побеждавал, и от който е губил. Те са добър отбор", заяви Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спец

    2 2 Отговор
    Специалният ще яде българското дръвце!
  • 2 истърсак от ццц

    1 1 Отговор
    НИКАКЪФ ШАНС ЗА Р/Я/З/А/Н/И/Т/Е/ СВИНИ !