15 Септември, 2021 14:10 1 403 10

Стойчо Младенов: Защо да не вземем нещо от Рома? Ние сме ЦСКА!

  • стойчо младенов-
  • цска

Искам да видя агресия и тази скорост, която тимът притежава, да бъде на 100% показана

 Стойчо Младенов: Защо да не вземем нещо от Рома? Ние сме ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди заминаването на тима за гостуването на Рома в първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

„Тръгваме с целта да покажем добър футбол и да се противопоставим много добре. Ако може да надделеем. Отиваме за позитивен резултат и да защитим името на ЦСКА, което е изградено в Европа. Искам да видя агресия и тази скорост, която тимът притежава, да бъде на 100% показана. И тази успеваемост, която ни липсваше срещу Славия. В крайна сметка затова се трудим от началото на мача да отбележим попадения“, заяви Младенов.

„Трябва да се справим. От идването ми в ЦСКА съм с проблеми с контузени, оперирани и болни състезатели. Трябва да се справим. До този момент го правим и дай Боже да продължаваме. Разчитам, след като се приберем в следващите мачове от шампионата един по един да започнат да се връщат контузените, защото имаме нужда от всички футболисти“, сподели още наставникът на ЦСКА.

„Видно е, че има настроение в отбора. В разговорите с футболистите и тренировките се чувства такова. Има позитивизъм и самочувствие, което е подплатено. Това, което направихме с Виктория Пилзен може да им служи за пример. Тази настройка трябва да я има в играта, за да се поздравим първо с добри мачове, а после и с резултати“, каза опитният специалист.

„Качваме се в самолета с 15 полеви играчи и двама вратари. Защо да не вземем нещо от Рома? Ако отивахме обречени, няма смисъл. Ние сме ЦСКА. Отборът е добър в евротурнирите. Знаем философията на Моуриньо. Той е най-добрият треньор в света. Играем като равен с равен. Това е допълнителна мотивация. Може само да спечелим от такива мачове и го правим. Не само точки, а опит, самочувствие и авторитет, защото ако постигнем добър резултат, цяла Европа ще говори за ЦСКА“, заяви Младенов.

„Разбира се, че е предизвикателство. Виждате, че в Топ 10 на Европа първи е Моуриньо. Това достатъчно говори за класата на този отбор. Имат много равностойни играчи. Топ футболисти. Ще видим как ще се изненадаме“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    5 3 Отговор
    Само ЦСКА!

    Коментиран от #7

  • 2 Стоян Александров

    7 9 Отговор
    Резервите на Рома ще бият поне с 5 гола разлика. Ако обаче се разиграят резултата ще е двуцифрен. Тройчо е страхливец и некадърник. Бие само слабите и немощни отбори, но само със съдийско рамо. В Европа е тотален деградаж. Неможе изобщо да подреди състава. Много, многооооо слаб тренер. Утре ще падне маската. Ревът на Тройчо да започне сега. Само това умее, нищо повече.
  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    6 3 Отговор
    Вземете им душовете от съблекалнята за гости ‼️
  • 4 Iviviv

    5 6 Отговор
    Я май сте Литекс нещо си се убъркал.
  • 5 Хахаха

    4 6 Отговор
    Най-много да се наредите на опашка пред Моу за автограф или селфи... (Дано не ви отнесат с тройка...)

    Коментиран от #9

  • 6 Сестра Галева

    4 5 Отговор
    ЦСКА УМРЕ вие сте Етрополе и Литекс обединени
  • 7 ЦСКА

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Егати И Резервите ИМА РОМА с цена над 100 милиона евро! Крис Смолинг, Рикардо Калафиори, Борха Майорал, Кумбула, Диавара, Ел Шаарави и Карлес Перес!!!

    Но въпреки всичко РОМА - ЦСКА 1:2
  • 8 Пепи

    1 2 Отговор
    И аз това казвам. Нали сте ромски отбор. Що да не вземете нещо от Рома.
  • 9 нбц

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    "Срещаме отбор, който Рома е побеждавал и от който е губил".
    "Добър отбор“, заяви Моуриньо по адрес на ЦСКА.
  • 10 един от многото

    1 2 Отговор
    Стойчо , много бързо забрави как ти викаха! Че като нищо можете да вземете минимум една тройка и пак да станеш Тройчо!