Last news in Fakti

15 Септември, 2021 23:35 4 723 8

Светослав Вуцов: Обиден съм на Левски

  • светослав вуцов-
  • левски-
  • славия-
  • цска

"На мен не се гледаше като на момче, което може да стигне дотук, където съм днес", разказа вратарят на Славия

Светослав Вуцов: Обиден съм на Левски - 1
Кадър: Diema sport

Вратарят на Славия - Светослав Вуцов, гостува в предаването "Домът на футбола" по Diema sport, където сподели мнението си за кариерата си до момента и призна, че преди време директор в Левски се е отнесъл зле с него.

"Пътят ми беше много трънлив в началото. Когато бях юноша на Левски, в продължение на две години и половина, бях обявен от тогавашния главен методист - Нестор Юруков, като неталантлив и неперспективен вратар. Един вид бях изгонен от Левски. След това отидох в Царско село, попаднах на добри треньори. Треньор на вратарите ми беше Миро Митев, който ме научи на труд. Той изгради в самото начало всичко това, което съм. Другите го усъвършенстват."

"Чувствам се обиден на Левски, защото не ми беше даден шанс. На мен не се гледаше като на момче, което може да стигне дотук, където съм днес. Надявам се да стигна много по-нагоре. Но както се казва - всяко зло за добро. Не тая омраза към Левски, не тая нищо."

"Не знам дали отпратените сме много или малко. Може би това отказа доста големи таланти, но това е решение на ръководните фактори. Те си преценяват и те си носят отговорност за решенията."

"Не е това причината да симпатизирам на ЦСКА. Може би това подпомогна, но причината се казва Иван - големият ми брат. Като бях на 7 години ме закара на мача ЦСКА - Динамо Москва. Пълен стадион, много хора викаха, пяха, не спряха да подкрепят. И аз, като едно малко дете, се зарадвах на феновете и си казах, че това ще бъде моят отбор."

"В този момент съм футболист на Славия. Благодаря на всички, които са работили с мен в клуба - от президента до чистачите на стадиона. Благодаря и на феновете, които ме подкрепят от ден 1. Винаги са били зад мен. Изказвам едно голямо благодаря."

"Към мен не е имало предложение от страна на ЦСКА. Трябва да питате г-н Стефанов. Казал съм му, че търся трансфер в чужбина, той знае решението ми", допълни Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    12 25 Отговор
    При нас чорбари не виреят. Бегай в Литекс - Етрополе - Септемврийско знаме - ........

    Коментиран от #2

  • 2 CSKA

    16 18 Отговор

    До коментар #1 от "Пепи":

    При вас НИЩО не вирее, вие сте обречени цял живот на МЪКА и СИНЯ ТИШИНА. Само си спомнете Антверпен, това ви стига!
  • 3 Угуей

    14 8 Отговор
    Мдааа… явно целия род след дядо му Иван Вуцов е със силно хлопаща дъска! Преди 1 седмица на това хлапе му вкараха 4 гола - негови връстници от футболния колос “Литва” или “Латвия”. Сега не могат да му затворят устата, но след 5 месеца отбора му ще забуксува и той ще направи 4-5 поредни слаби мачове и догодина в Своге при чичо Христо Йовов да му възражда кариерата…
  • 4 кУмУнист

    14 4 Отговор
    Тоя па тоя, направил един мач и се мисли за голям. Чакай бе момко, направи няколко години що годе сериозен футбол, пък тогава се прави на велик, че и баща ти много приказва, пък чеп за зеле не става от него.
  • 5 Jacques Yves Moineau

    6 1 Отговор
    Явно треньора на Левски е бил прав че тоя не става. След като казва че после отишъл в Царско село и там са го научили на труд. ...
  • 6 Глупав

    2 1 Отговор
    Това момче до миналата седмица играеше на малки вратички, а сега отивал в Англия да пази! Смях.
  • 7 Сандо

    6 1 Отговор
    Учудвам се на самочувствието и глупостта му.На такава възраст да търсиш трансфер в чужбина трябва да си вратар с изключителни заложби,малцина са примерите в световния футбол.И чудно нещо са нашите футболистчета- едва отделили се от полите на майка си и решават,че големия футбол с големите пари са им в кърпа вързани.И като правило си прецакват кариерата в най-ранна възраст.
  • 8 Лапе

    3 1 Отговор
    Винаги съм се чудил на такива пишлемета някой треньор го изгонил и Левски му виновен ще го мрази за цял живот. Това някакъв повод ли си търси да мрази Левски или какво? То тогава Стоилов и той трябваше да мрази Левски и Сираков заради Батков. И купища футболисти трябваше да мразят националния щото не ги викат. Кажи си не го харесвам Левски щото съм ЦСКАар ама не търси под вола теле един човек не представлява целият отбор!!!