Last news in Fakti

16 Септември, 2021 06:41 1 699 16

Баждеков: Фалитът в Левски е избегнат за близките месеци, независимо, че сме под мониторинг

  • левски-
  • константин баждеков

Искам да съм умерен оптимист, защото не трябва да се самоуспокояваме и да мислим, че всичко е решено

Баждеков: Фалитът в Левски е избегнат за близките месеци, независимо, че сме под мониторинг - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски, Константин Баждеков, даде ексклузивно интервю за предаването на DIEMA SPORT "Домът на футбола". Опитният Баждеков сподели, че е умерен оптимист за бъдещето на клуба, но подчерта, че има много работа, докато "сините" станат самоиздържащ се клуб.

"Дано слънцето изгрее над нашия клуб. Оптимист съм за бъдещето на Левски. Искам да съм умерен оптимист, защото не трябва да се самоуспокояваме и да мислим, че всичко е решено. Има много работа за вършене във всички направление в клуба. Идването на Стоилов е ново начало и мисля, че още в първите дни от идването му се усеща мобилизация на хората, които обичат Левски", започна Баждеков.

"Предполагам, че в близките дни ще има преструктуриране и на ръководството. Няма да изпълнявам ролята на изпълнителен директор. Оперативната работа в клуб като Левски е доста натоварваща. 18 година и още един период сега са натоварващи. Нека други се заемат с управлението. Аз мога да помагам, ако има нужда".

"За момента не участвам в разговори за нов изпълнителен директор. Аз не знам дали някой може да каже ще има ли спокойствие някога в Левски. Оцеляването на клуба зависи само от него. Трябва да разчитаме на публиката си. Разчитаме на партньорството с Palms Bet, но занапред трябва да създадем такава структура, че да се чувства независим и самостоятелен от всякакви спонсори и благодетели".

"Мисля, че фалитът е избегнат за близките месеци, независимо, че сме под мониторинг. Най-тежкото е преминато. Оттук насетне трябва да се постави добра структура във всички парични стълбове. За съжаление нямам възможност да следя какво се случва в медийното пространство, защото не си тръгвам от клуба преди 19:30 вечерта. Интересува ме това, което знам и което се иска от мен. Задълженията са разсрочени и мисля, че скоро време ще започнем да ги обслужваме".

"Докато бяхме с Мъри и Наско спечелихме 6 пъти титлата, влязохме в ШЛ и играхме четвъртфинал в ЛЕ. Пожелавам и на хората след мен да видят нещо подобно. Няма да стане бързо, но се надявам, че с работа ще ставаме все по-големи оптимисти с всяка следваща година", завърши Баждеков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво слънце

    4 1 Отговор
    Докато е той там...
  • 2 КонКуРент

    5 9 Отговор
    Значи нама да има тире, синдик, шалвари от с. Микре на центъра на София .,, колко жалко и да си Гамбия Юнайтед с лиценз на Етрополе и Ловеч! Припоците пукат вени от злоба, защото оставиха отбора си да умре! След цялата бутафория с Мултигруп, Кремиковци, най-богатия човек в света Митал, поръчките на Титан с концесии 20-30 г. Сметопочистване на 3/4 в големите градове в страната…. И пак накрая не извадиха по 100 лв., нито WC имат на стадиона, нищо…
  • 3 Лесни отбора на ДПС

    8 3 Отговор
    Има лоби в парламента.

    Коментиран от #5

  • 4 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    НАЛИ НАСИТО КАЗА: ВСИЧКО ВЕЧЕ Е СУПЕР. СЕГА ТРИ МЕСЕЦА ЖИВОТ.
    ПОСЛЕ НАЛИ СЛЕД НОВА ГОД ИДВАТ
    ПАЛМС. И СЕ ХВАЛИТЕ ПАК С НОВИ СПОНСОРИ. ТЪКМО МАЛКО СЕ УСПОКОИХМЕ И ПАК МЪКИ. ТЕЗИ СЕ БЪЗИКАТ С НАС. ШИКЪЛКАВЯТ НЕЩО. ПЪРВО ДА СЪБЕРАТ ЗА САФАРИ. ПОСЛЕ КОТ СТАНЕ.

    Коментиран от #6

  • 5 Левскар

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лесни отбора на ДПС":

    Хехе Инджов е ДПС!! дада вашият собственик е ДПС!
  • 6 Хубчев

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    Ти явно не си разбрал нищо. Проблема е Насиру и Хубчев. И не са малко парите за тях. Един път прескочим ли тези камъни нещата ще тръгнат. Очаква се до нова година да се изплатим на тях. За НАП парите вече са минимални а другите задължения за предоговорени.
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Жалко !
  • 8 Осцилографично

    4 1 Отговор
    ОТБОРЪТ на ВЛАСТТА е временно спасен ? От кого - от Бойко , от Шиши - видни техни любимци, собственици и спонсори ли ?

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Осцилографично":

    За ЦСКА ли говориш? Да ще го бъде докато Ганчев не го почнат. Иначе ние си нямаме никого, понеже комунистите винаги си управляват. Имаме си само вярна публика която построи Герена, спаси отбора си и никога няма да се предаде.
  • 10 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    ХУБЧЕВ. А ХУБЧЕВ КОЙ ГО ИЗГОНИ?? А КОЛКО ДРУГИ ТАНАС ИЗГОНИ ПОКРАЙ ЕГОТО СИ??. И ЗАЩО НЕ СЕ
    РАЗБРАХА. А КАТО ТУЛУПА ВСИЧКИ ПО РЕД. НО ТОЙ ИМАШЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ РАБОТЕХА ЗА БИБИТКО. А НАСО САМО ДЪЛГОВЕ.
    МОЖЕШЕ СО МИЛО СО ДРАГО. И
    МНОГО ГО НАМРАЗИХА. И СЕГА ГО ВРЪЩАТ НА КЛУБА. ГОЛЕМИ ХВАЛБИ. СПОНСОР ГОЛЕМИ ПАРИ ПО 4 000 000 НА ГОД. НАМЕРЕНИ ОЩЕ ДВА СПОНСОРА. И ПАК НЕ МОЯТ ИЗКАРАТ ТРИ МЕСЕЦА. КЪТ НЕ МОЯТ ВЪН. ДА ДОЙДАТ ДРУГИ. КОИТО СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА.
    ДВЕ ГОДИНИ Е МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖА

    Коментиран от #12

  • 11 ГЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Осцилографично":

    ТО ДВЕ ГОДИНИ МЪКИ. И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС
    ФЕНОВЕТЕ НЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ФАЛИТ. КВО ДПС КЪФ ТУЛУП. ТЕ АКО ИСКАХА С МИЛИАРДИТЕ СИ ДО СЕГА ДА БЯХМЕ СТАНАЛИ ЕВРО
    ШАМПИОНИ.
  • 12 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРЕН":

    Хубчев го изгониха щот няма пари!! Ти видя ли му заплатата??? Да тези простотии ги надроби Божков. Сключиха едни многомилионни договори и после избяга. Или го изгониха, не искам да виня и Божков щото Боко така реши. За съжаление Хубчев не излезе човек иска да не работи и да взема пари цяла година. Вземи си неустоика от 3 месеца, като си добър треньор ще си намериш работа ние нямаме пари да ти плащаме. Както и да е Хубчев си затвори вратата към Левски и националния. Левски тръгва напред, в благодарение и на Сираков и до нова година ще има и добри финансови новини освен футболни.

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бегай !

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    Риви добитак!Риви.Пияници и наркомани сте.Мястото ви е в некоя каменоломна.

    Коментиран от #15

  • 15 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бегай !":

    Що да ревем, ние си вървим по пътя. Феновете питат шефовете отговарят. Хубчев не постъпи коректно, прав му път, Левски продължава напред. Събота ще ви видим ЦСКА докъде сте стигнали очакваме ви на стадиона.
  • 16 ГЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    МНОГО СИ ПРОТИВОРЕЧИТЕ. БАЖДЕКОВ КАЗВА НЕ Е ДОБРЕ
    ТИ ДОБРЕ СМЕ. СИРАКОВ МЪЛЧИ КЪТ..... ПИСАХ МОЖЕХА ДА СЕ РАЗБЕРАТ. ТАНАС И ХУБЧЕВ, НО НЯМАШЕ ПРЕГОВОРИ. ВЪН КАЗА ТАНАС. И СЪС ДРУГИ БЕШЕ ТАКА.