21 Септември, 2021 12:57 2 790 1

Кристиано Роналдо направи уникален жест

  • кристиано роналдо-
  • жест-
  • дани ходжсън

Той окуражи футболист, който в момента е в доста тежко състояние

Кристиано Роналдо направи уникален жест - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кристиано Роналдо отправи окуражително послание към футболист, който се намира в кома. Англичанинът Дани Ходжсън, който играе за австралийския Пърт, е станал жертва на непровокирано нападение на 4 септември и в момента е в болницата “Роял Пърт” в Пърт.

Нападателят е претърпял операция и е поставен в изкуствена кома. В момента 26-годишният футболист е в спешното отделение в критично за здравето състояние.

Роналдо окуражи Ходжсън с видео послание.

"Здравей, Дани. Чух историята ти, надявам се да се възстановиш скоро. Каня те на мач в Манчестър, така че оздравявай по-бързо. Пази се”, са думите на Роналдо, който научил за инцидента от съотборника си в Манчестър Юнайтед - Дийн Хендерсън.

Вратарят на "червените дяволи" също отправи позитивно съобщение към своя бивш колега в отбора на Каралайл Юнайтед.

“Бъди здрав, дръж се, ще се справиш, обещавам. Знам колко си силен, всичко ще бъде наред. Нямам търпение да дойдеш на наш мач. Разказах историята ти на момчетата и всички те подкрепяме”, каза англичанинът.

Родителите на футболиста отпътуваха за Пърт, за да бъдат със сина си на неговия рожден ден, който е тази неделя. Те споделиха, че “се гордеят с футболните му постижения, но се гордеят още повече с качествата му извън игрището.”


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    АКО" МИЛИОНЕРИТЕ" РИТНИТОПКОВЦИ - ИМАХА МАЛКО ОБЩЕСТВЕН РАЗУМ И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ -ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ НАЙ -ГОЛЯМАТА ФОНДАЦИЯ ЗА ПОМОЩ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ДЕЦА !!!! НО , ТЕ СА ТЪПИ ;ЕГОЦЕНТРИЦИ И ЛАКОМИ ХИЕНИ -МАКАР ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ПОМНИ / КАТО ПРОДАЖНИКЪТ РОНАЛДО - НА СП - ВЪВ ФРАНЦИЯ / !?!?!?!?