28 Септември, 2021 14:20 2 037 3

Шеф в Мерцедес с големи комплименти към Хамилтън

  • тото волф-
  • мерцедес-
  • люис хамилтън-
  • постижение

„Мисля, че сме свидетели на наистина невероятна кариера. 100 победи са просто лудост“, заяви Тото Волф

Шеф в Мерцедес с големи комплименти към Хамилтън - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Шефът на отбора на Мерцедес Тото Волф не скри изумлението си по повод стоте победи на Люис Хамилтън във Формула 1.

„Мисля, че сме свидетели на наистина невероятна кариера. 100 победи са просто лудост“, заяви Тото Волф.

„Да, победата ще бъде темата за новините през следващите часове, но едва след 20 години ще осъзнаем, че сме били част от историята. Ще разберем, че сме били на пътя на историята, която никой друг спортист от Формула 1 не е успял да напише. И не става въпрос само за победи и титли, има и човешки аспект. Това е нещо специално“, каза още Волф.

Люис Хамилтън триумфира в Гран при на Русия в Сочи, за да запише юбилея и да поведе в шампионата.

Хамилтън държи рекорда по победи във Формула 1 и се бори за осма световна титла, която ще го направи №1 по този показател сред пилотите в историята на най-популярната надпревара на 4 колела.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    9 18 Отговор
    Каквото и да направи никога дори няма да се доближи до легендите Шумахер, Сена и Лауда.
  • 2 МавериК

    3 16 Отговор
    Посредствен шампион, до мин сезон бяха с най бързата кола и то болид които в 3-4 пъти по добър ,във всяко отношение от ост-те Великия шампион ,барабар цялото ръководство , Тоти Волф ....Двама от един и същ отбор ,начело Валтери и Хамилтън се състезават помежду си.. Изведнъж Редбула докараха Хондата на 99% ,дори бих казал че една идея бие мерцедеса , с Макс Верстапен и Хамилтън е на ръба за Св титла. Брей какъв шампион, сам се състезава или айде със съотборника си, до мин година ..Иначе е велик пилот. Пълния смешко , Алонсо с далече по слабата кола , дори един Норис които е само с техния двигател, без шаси, компоненти, крила ония не може го мине ....Какъв шампион си ти ве Хамилтън е, ако не ти е мерцедеса и мафия Мерцедес , за щяло и нещяло потбиеате дрте отбори няма сте в топ 10 ...Кошмара с двата бика ше ви опраи накрая ,както е тръгнал от началото на сезона. Тези 100 победи 80 са подарени.
  • 3 факт

    0 1 Отговор
    Посредствен и безинтересен спорт