Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 07:30 3 222 2

Манчини защити Донарума след освиркванията от трибуните

  • италия-
  • испания-
  • милан-
  • псж-
  • джанлуиджи донарума-
  • роберто манчини

Вратарят стана обект на нападки от бесни привърженици на Милан по време на срещата между Италия и Испания

Манчини защити Донарума след освиркванията от трибуните - 1
Снимка: БГНЕС

Роберто Манчини публично защити своя вратар - Джанлуиджи Донарума, след като бившият страж на Милан бе освиркан от трибуните по време на загубата от Испания в Лигата на нациите.

Огорчени сме това, разбира се, защото играеше Италия, а не някой клубен отбор. Можеха да забравят за един мач или да го оставят за среща между ПСЖ и Милан, защото Италия би трябвало да е над всичко“, категоричен бе националният селекционер след нападките от запалянковци на „росонерите“.

Повод за скандиранията е фактът, че Донарума отказа всички предложения за нов договор от Милан, а след това избра предложението на ПСЖ, за да си тръгне без пари от родния клуб през изминалото лято.

Междувременно „Скуадра Адзура“ записа първа загуба след 37 поредни мача без поражение, поставяйки летвата на световния рекорд изключително високо.

„Ла Фурия Роха“ се оказа тимът, който да сложи край на главозамайващата серия на европейския шампион, за да се класира на финала в Лигата на нациите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Донарума

    2 0 Отговор
    Донарума има тежката дума хвърля се като котка а след мача пие водка