Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 09:33 9 170 3

Нюкасъл подготвя първия си голям трансфер в новата ера на клуба

  • филипе коутиньо-
  • футбол-
  • нюкасъл юнайтед

"Свраките" подготвят оферта за Филипе Коутиньо

Нюкасъл подготвя първия си голям трансфер в новата ера на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Новото ръководство на Нюкасъл Юнайтед вече мисли сериозно по зимната селекция на клуба. Според информации на испански медии, английският тим почти сигурно ще успее да придобие правата на Фелипе Коутиньо, който се завърна от 9-месечна контузия и е нежелан в Барселона.

Бразилецът е най-скъпият трансфер в историята на "каталунците", но определено не успя да демонстрира пълния си потенциал и му е било съобщено, че не фигурира в бъдещите планове на Барселона.

От друга страна новите собственици на Нюкасъл имат амбициите да доведат световно известни футболисти при “свраките” и час по-скоро да превърнат отбора в конкурентоспособен на грандовете в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    4 1 Отговор
    Еоманеееееееееееееееее,последно ФЕлипе или ФИлипе бре неграмотникоооооооооооо?!?

    Коментиран от #2

  • 2 Раданч Татлъту

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Фюлипе,ве!😁😁😁🤡
  • 3 Обесен Язовец

    4 0 Отговор
    Свежите пари на арабите правят чудеса с Нюкасъл. Ще изкупят всички не нужни в европейските грандове за да си легитимират амбициите! Защо ли не купуват Български отбори?