Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 12:00 1 797 0

Феран Торес счупи крак по време на националните си ангажименти

  • феран торес-
  • испания-
  • манчестър сити

Звездата на Манчестър Сити ще пропусне част от есенния полусезон

Феран Торес счупи крак по време на националните си ангажименти - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Испания и Манчестър Сити - Феран Торес, е получил тежка контузия по време на изпълнението на националните си ангажименти, научихме от Marca.

Крилото е получило леко счупване на десния крак и макар да звучи по-лошо, отколкото е, той все пак ще остане извън строя най-малко за месец.

Това означава, че Торес няма да е на разположение на „Ла Фурия“ в решаващите квалификации за Мондиала срещу Гърция и Швеция през ноември.

Хосеп Гуардиола пък няма да може да го използва в дербито с Манчестър Юнайтед в началото на индия месец, но се надява, че ще е на линия за домакинството на ПСЖ в Шампионската лига на 24 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА