Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 10:33 980 0

Гуардиола респектиран от физиката на Брюж

  • джозеп гуардиола-
  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • брюж-
  • шампионска лига

Те имат много качества в предни позиции, много агресивен тим са

Гуардиола респектиран от физиката на Брюж - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква тежък мач срещу Брюж в Шампионска лига. Двубоят започва тази вечер в 19:45 часа и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 3.

"Това, което видяхме, е физиката на този отбор. Те имат много качества в предни позиции, много агресивен тим са. От март са вкарвали гол във всеки домакински мач, защото са добри. Ще се опитаме да контролираме мача и да постигнем добър резултат”, заяви той.

Едерсон и Габриел Жезус са включени в групата за гостуването на Брюж в Шампионската лига, но още не е ясно дали ще играят.

"Знаем протоколите. Те нямаше да могат да кацнат тук, ако не се изолират за 10 дни. Може да играят, може и да не играят. Сигурен съм, че се чувстват добре, защото се възстановиха много добре. Не им трябва нещо специално, за да са готови. Ще видим довечера как са и тогава ще преценим”, обясни испанецът.

Гуардиола коментира и темата с коронавируса и дали играчите му са ваксинирани.

“Това е лично, не знам със сигурност. Клубът знае и играчите знаят. Аз имам мое мнение, вярвам на лекарите и учените. Ако те казват, че това е най-добрият начин да се предпазим, тогава трябва да го направим. Аз и семейството ми сме ваксинирани”, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА