Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 14:51 1 406 1

Зидан и Конте на нисък старт: Чакат за мястото на Оле Гунар Солскяер

  • зинедин зидан-
  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • фабрицио романо-
  • антонио конте

От “Олд Трафорд” се надяват ситуацията да се подобри в следващите няколко седмици и “червените дяволи” да започнат да показват друго лице и най-малкото да променят бързо негативните резултати

Зидан и Конте на нисък старт: Чакат за мястото на Оле Гунар Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да подкрепя мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер напълно и не планира негова смяна, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

От “Олд Трафорд” се надяват ситуацията да се подобри в следващите няколко седмици и “червените дяволи” да започнат да показват друго лице и най-малкото да променят бързо негативните резултати. Разбира се, при продължаващ срив на тима в следващите седмици позицията на тима вероятно ще бъде променена.

За момента не са осъществявани никакви контакти с представители на други наставници, които евентуално да заменят норвежеца. Въпреки това различни медии в Англия съобщават, че Антонио Конте и Зинедин Зидан са смятани за основни варианти при евентуална смяна на Солскяер, а Романо допълва, че нито един от двамата не би отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед и би преговарял с тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    След 5 дни Ливърпул уволнява Олето. Залагайте смело.