Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 11:56 10 499 4

Майката на Новак Джокович разкри какво мисли за жена му

  • новак джокович-
  • майка-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • диана джокович

Той постоянно тренираше и пътуваше, заради което нямаше много време да се среща с момичета и да се забавлява

Майката на Новак Джокович разкри какво мисли за жена му - 1
Снимка:

Майката на един от най-добрите тенисисти в света Новак Джокович - Диана говори открито за връзката със снаха си Йелена. Пред "Курир" тя призна, че настоящата съпруга на сина ѝ е второто момиче, с което Новак я запознава.

"Той постоянно тренираше и пътуваше, заради което нямаше много време да се среща с момичета и да се забавлява. Беше повече на път, отколкото вкъщи и не го виждах много. Първият път, в който дойде с момиче, доведе девойка от Кралево, която беше волейболистка.

По-късно се запознахме и с Йелена. Двамата бяха само на 18 и честно казано, не вярвах, че ще се оженят. Имали са проблеми, месеци, в които не се виждаха заради турнирите, но любовта им оцеля.

Ясно е, че не всичко, което се случва с тях, ми харесва, но гледам да не се меся. Йелена вече пое функцията на жена и майка в семейството. Не подкрепям всичките ѝ решения и това, че си идват все по-рядко, но това е нормално", разказа майката на Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    4 5 Отговор
    А Лолитко къде е?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедовия

    8 1 Отговор
    Свекърва да хвали с аха?? Мисията невъзможна!!! Ха ха ха!!
  • 4 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ СИ ---ЖЕНАТА /СЪПРУГАТА / РЕШАВА --- ДА ЖЕВЕЕШ ИЛИ ДА УМРЕШ --- ДА СИ СПОКОЕН ; ОБИЧАН ; ПРАЗНИЧЕН ИЛИ НЕ ---ЗАЩО СВЕКЪРВАТА --КЪДЕ Е ТЪЩАТА ---И ДАЛИ МЛАДИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ---БИТКАТА СИ Е ТЯХНА !?!?!?!?!?