Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 08:45 2 103 1

Канело ще получи 4 пъти повече пари от Плант, независимо от изхода на битката им

  • канело алварес-
  • кейлъб плант

След тази среща ще имаме нов безспорен шампион в суперсредна категория

Канело ще получи 4 пъти повече пари от Плант, независимо от изхода на битката им - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Канело Алварез и Кейлъб Плант излизат този уикенд в битка за безспорната шампионска титла в суперсредна категория, но, както може да се очаква, залогът не са единствено поясите на двамата боксьори. Парите, които ще приберат, никак не са за подценяване.

Организаторите са гарантирали $50 млн., но по-голямата част от тях са запазени за мексиканеца с оглед статута си на суперзвезда. Той ще прибере $40 млн., а британецът ще получи едва $10 млн., според ESPN.

Сумата със сигурност ще набъбне още след края на гала вечерта в Лас Вегас, когато станат ясни приходите от „пей-пер-вю“.

Канело и Плант ще премерят ръкавиците си на 6 ноември в зала MGM Grand Garden Arena.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bravo

    2 0 Отговор
    Супер много добре!!! Само че Плант не е Британец !!!!!!!