Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 18:00 4 106 1

Конте е изненадал ръководството на Тотнъм с един от играчите в трансферния му списък

  • мануел лазари-
  • лацио-
  • тотнъм-
  • антонио конте

Италианецът сам осъзнава, че най-големите звезди трудно биха дошли в отбора му

Конте е изненадал ръководството на Тотнъм с един от играчите в трансферния му списък - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм е изправен пред много сложна ситуация, независимо от факта, че Антонио Конте пое тима през изминалата седмица. Причината е, че „шпорите“ не изглежда да имат достатъчно боеспособен състав, за да успеят да се намесят в разпределението на водещите места във Висшата лига, а това налага сериозна активност на трансферния пазар още през зимата.

Едно от имената в списъка с покупки на Конте обаче е изненадало ръководството, тъй като не е от онези сензационни имена, които са свързвани с всички европейски грандове. Това е десният защитник на Лацио Мануел Лазари, според La Gazzetta dello Sport.

27-годишният защитник на „римските орли“ пристигна на „Стадио Олимпико“ през 2019 г. срещу €15 млн. от тима на СПАЛ. Към онзи период той дори си бе спечелил повиквателна за националния отбор, но в последствие конкуренцията с Джовани Ди Лауренцо и Алесандро Флоренци се оказа прекалено сериозна за него.

Тотнъм разкара Серж Орие през лятото, а на негово място пристигна Емерсон Роял от Барселона, но бразилецът не разполага с нужните качества, за да изпълнява по-офанзивна роля.

Антонио Конте винаги е разчитал на уинг-бекове в отборите си, тъй като изповядва схема с трима централни бранители, наситена халфова линия и отсъствие на класически крила.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    2 2 Отговор
    Той е треньорът и носи отговорност. Щом така е приценил да го вземат. Ако играе добре и в по голям отбор може да отиде.