Last news in Fakti

29 Март, 2013 17:23 1 805 0

Стилиян Петров ще става треньор в Астън Вила

  • петров-
  • треньор-
  • астън вила
Стилиян Петров ще става треньор в Астън Вила - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Капитанът на българския национален отбор Стилиян Петров ще получи предложение да стане част от треньорския екип на мениджъра на Астън Вила Пол Ламбърт, когато договорът му с клуба от "Вила парк" изтече през лятото, пише "Дейли Мирър". 33-годишният полузащитник се бори с остра форма на левкемия от година насам и е споделил пред приятели, че няма да продължава състезателната си кариера, пише изданието. Контрактът на халфа изтича в края на сезона, но неговият бивш мениджър в Селтик и настоящ наставник на Астън Вила Ламбърт ще му предложи да остане на работа в клуба като треньор. 

В момента Петров още продължава възстановяването си от коварната болест, като се намира в ремисия и все още минава курсове на химиотерапия, пише още "Мирър". Надеждите на Ламбърт са той да пребори тежката болест и от следващия сезон да стартира работа в клуба си като треньор.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА