Last news in Fakti

20 Май, 2013 10:13 1 150 0

Стенли изпя лебедовата си песен под бурни овации

  • стилиян петров-
  • овации-
  • астън вила
Стенли изпя лебедовата си песен под бурни овации - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Стилиян Петров, който наскоро обяви край на професионалната си кариера като футболист, бе посрещнат с бурни овации в последния кръг на Висшата лига на Англия. Астън Вила гостува на Уигън, а Стенли излезе на „DW стейдиъм“ малко преди да бъде показана спечелената купа на Футболната асоциация от домакините.

Бурни аплодисменти, както от домакините, така и от гостите, „заляха“ бившия български национал. На стадиона имаше и български знамена, както и маски с лика на Стенли, които феновете сложиха в 19-ата минута на мача. Това бе и номерът, който Стилиян носеше за бирмингамци.

„Познавам го от много време – още когато прохождаше в играта и играеше за Селтик. Беше невероятен момент да излезе на стадиона, както за феновете на домакините от Уигън, така и за нашите фенове“, каза Пол Ламберт, треньор на Астън Вила.

Стилиян Петров, който се лекува от тежка болест, най-вероятно ще вземе ръководна позиция в клуба или в треньорския щаб. Ламберт неведнъж израза желанието си да работи с българина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА