Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 21:30 2 040 4

Данаил Медведев си осигури среща с Джокович след категоричен успех над Зверев

  • данаил медведев-
  • мастърс в париж-
  • александър зверев-
  • новак джокович

Руснака надделя над германеца с 6:2, 6:2 за 81 минути

Данаил Медведев си осигури среща с Джокович след категоричен успех над Зверев - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Защитаващият титлата си в Париж Даниил Медведев се класира за финала в зала „Берси“ на турнира на твърда настилка във френската столица. Поставеният под номер 2 руснак победи на полуфиналите четвъртия в схемата и олимпийски шампион от тази година Александър Зверев с 6:2, 6:2 за 81 минути.

Двубоят между двамата беше повторение на миналогодишния финал в Париж, който Медведев спечели. Руснакът нямаше никакви проблеми в мача, в който направи по два пробива във всеки от двата сета. На финала Медведев ще играе срещу петкратния шампион и водач на ранглистата Новак Джокович, който по-рано днес победи драматично Хуберт Хуркач с 3:6, 6:0, 7:6(5) за близо два часа и половина игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 9 Отговор
    Джоко ще му счупи главата руска на финала!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Джоко едва си спаси зад-ника срещу поляка,
    а на финала ще загуби...
  • 3 Тенисист

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Не може ли без простотии? За Джокера би било важно да победи, едно за да си запази първото място в ранглистата, после да вземе реванш за загубата в Ню Йорк, а и да си възвърне самочуствоето за да може да вземе поне още един (а защо не и повече) шлем (а) догодина и да остане в историята като номер едно над Федерер и Надал. Но Медведев вече се доказа като голям шампион и господ знае как ще е развие мача утре. Като гледах как отвя Зверев днес, на Дйокера хич няма да му е лесно утре, който и да победи и двамата ще са достойни победители

    Коментиран от #4

  • 4 ракета

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тенисист":

    Зверев не беше възстановен от вчера, когато му се наложи да играе на макс срещу нашия и дори това не му стигаше, а имаше нужда и от малко късмет, за да е тук.