Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 17:30 1 064 0

Мугуруса се връща в топ 3 след триумфа си в Гуадалахара

  • гърбиня мугуруса-
  • анет контавеит

Испанката спечели турнира за пръв път в своята кариера

Мугуруса се връща в топ 3 след триумфа си в Гуадалахара - 1
Снимка: БГНЕС

Гърбиня Мугуруса спечели първия в кариерата си финал на турнира в Гуадалахара, за да се опита отново да щурмува топ 3 в световния тенис. Това стана след победа над Анет Контавеит с 6:3, 7:5, пише Tennis.com.

Като цяло мисля, че това е най-добрата ми година. Може и да не спечелих турнира от „Големия шлем“, но усещам, че съм много по-щастлива и по-стабилна, драмите са по-малко и като цяло съм много доволна“, каза испанката след връчването на титлата ѝ.

За последно Мугуруса бе част от най-добрите 3 в женския тенис през 2018 г., а следващите два сезона бяха кошмарни за нея.

В момента на върха в WTA се намира Ашли Барти от Австралия, а след нея е Арина Сабаленка от Беларус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА