Last news in Fakti

9 Декември, 2021 00:00 2 155 1

Байерн прати Барса в Лига Европа с тренировъчно 3:0 в Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • шампионска лига-
  • бенфика-
  • динамо киев

Левандовски изненадващо не попадна сред голмайсторите в мача

Байерн прати Барса в Лига Европа с тренировъчно 3:0 в Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен постигна втора класическа победа над Барселона, за да прати „каталунците“ в Лига Европа и да задълбочи кризата в клуба.

Изненадващо, но факт, Робърт Левандовски не бе сред голмайсторите за „баварците“, макар полякът да даде асистенцията за първото попадение на Томас Мюлер, което имаше и нужда от „ястребовото око“, за да се убедим, че ударът му с глава е минал гол-линията преди Мингеса да се опита да я избие със задна ножица.

Лирой Сане пък вкара един от най-красивите голове в груповата фаза в Шампионската лига, стреляйки мощно от дистанция в близкия ъгъл на вратата зад Марк Андре тер Стеген.

След паузата Джамал Мусиала откри головата си сметка в турнира, оформяйки крайното 3:0 от близка дистанция.

Мачът премина в тренировъчно темпо, а усещането за това бе допълнено от празните трибуни на „Алианц Арена“. Стадионът бе затворен поради строгите противоепидемични мерки в Бавария.

В крайното класиране в Група E Байерн Мюнхен събра пълен актив от точки, докато Бенфика си свърши работата срещу Динамо Киев и завоюва второто място. Напролет Барса ще се включи в Лига Европа, където парите са далеч по-скромни от тези в Шампионската лига, но клубът не може да си позволи да пренебрегне всяко едно пени, което могат да предложат от УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фень

    6 4 Отговор
    И двата отбора са по-слаби от гранда Ботев Гълъбово .