14 Декември, 2021 22:00 4 158 5

Фюри не иска Уайлдър да се отказва от бокса

  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри

Американецът изглежда разколебан дали да продължи да се бие

Фюри не иска Уайлдър да се отказва от бокса - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър изглежда несигурен за бъдещето си на професионалния ринг, като дори мнозина смятат, че той е готов да се откаже от боевете. Това обаче не се хареса на последния му опонент Тайсън Фюри, който пък го окуражи, за да продължи със спорта, научихме от Ringside.

Британецът изрази увереност, че „Бронзовия бомбардировач“ ще намери сили в себе си, за да продължи да се боксира и току виж един ден двамата отново се срещнат в мач за титлата.

Припомняме, че именно „Циганския крал“ се оказа единственият, който някога е побеждавал Уайлдър.

Американецът все още има статистика от 41 нокаута над колана си, което го превръща в човека с най-опустошителните ръце в тежката дивизия в момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрелата

    3 3 Отговор
    Само нашия смок живее в собствените си мечтиии
  • 2 Хихи

    6 1 Отговор
    България има претендент за номер 1в света, който е на 40г.и слага 20-30годишните англо американски момченца с оскубани краченца и веждички в малкият си джоб
  • 3 Чича

    5 2 Отговор
    Кубрат е номер 1

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Kobri4ka

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чича":

    Смях в залата
  • 5 кобри4ка

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чича":

    селския бек си имаме