22 Декември, 2021 20:30 1 834 5

Боксьор си осигури човек, който да го реше с гребен между рундовете (ВИДЕО)

  • марио бариос-
  • жервонта дейвис

Сцената предизвиква недоумение в бойните среди вече половин година

Боксьор си осигури човек, който да го реше с гребен между рундовете (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Марио Бариос е един от най-добрите бойци в суперлека категория, благодарение на бързите си ръце и тежките удари, но едва ли някой е предполагал, че част от стратегията му е свързана със състоянието на косата му.

На 26 юни тази година той изгуби титлата си от WBA след нокаута от Жервонта Дейвис, като така инкасира и първото си поражение в 27 мача. Един кадър от мача обаче обра вниманието от срещата и това беше именно мистериозната ръка, която го решеше с гребен между рундовете.

26-годишният Бариос най-вероятно ще преосмисли положението на този си помощник, ако прозре връзка между поражението и гребена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    4 0 Отговор
    А ще му чеше ли и вълната?🐵🤡🐵
  • 2 ОТ ХУМАТА

    4 0 Отговор
    И ние с бракята имаме готовност да усигориме на ГРАТ КУЗЛУДУЙ работа на пълен работен ден и да го решиме целодневно
  • 3 Аман от пед@ли,баце!

    2 1 Отговор
    Разнополовите извратеняци нямат начесване с никакъв гребен, единствено помага на дръжката на мотиката по гърба, всички сърбежи и копнежи ще се излекуват!
  • 4 Механик

    1 0 Отговор
    Да си осигури и един епилатор! какво е съвременен "гладиатор", без епилатор? Ми кой харесва космати и силни мъже ? Никой! Друго си е някой мек, мяукащ и гримиран БОЕЦ!
  • 5 Некой си

    0 0 Отговор
    Десиславе, трЕбвало е да тъ кръстът Издислав.