Last news in Fakti

22 Декември, 2021 19:45 744 0

Лацио постигна труден успех срещу един от аутсайдерите в Серия А

  • венеция-
  • лацио

„Римските орли“ завършиха полусезона с 31 точки

Лацио постигна труден успех срещу един от аутсайдерите в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио постигна труден успех срещу един от борците за оцеляване в Серия А Венеция, като така завърши първата половина от сезона с актив от скромните за своите стандарти 31 точки.

Триумфът дойде след попадения на Педро и Ачерби в началото на двете полувремена, както и Алберто в последната минута. А за домакините се разписа Форте в 30'.

В добавеното време пресилен червен картон получи резервата Танър Тесман за грубо влизане в краката на Луис Алберто, като така съдията предопредели изхода от двубоя.

С крайното 1:3 „римските орли“ се доближиха до подножието на зоната за евротурнирите, но през втората половина от сезона ще трябва да се постараят доста повече, защото с подобно непостоянство тимът на Маурицио Сари не го очаква нищо добро.

Венеция пък остава с актив от 17 точки и макар да е над чертата, тимът няма успех в шести пореден двубой и целта за оцеляване остава доста трудна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА