Last news in Fakti

29 Декември, 2021 16:50 6 395 1

Заформя се нова боксова война

  • боб аръм-
  • дилиън уайт-
  • тайсън фюри

Тя е по оста Тайсън Фюри-Дилиън Уайт, но се води от мениджъра на Циганския крал

Заформя се нова боксова война - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Дилиън Уайт беше обявен за „алчен“ от легендарния промоутър Боб Аръм заради финансовите си изисквания за битка с Тайсън Фюри. Уайт е задължителен претендент за титлата на Фюри на WBC.

Заради разминаванията между исканото от Дилиън и предлаганото от Фюри, се очаква Циганския крал да се бие в двубой без да защитава титлата срещу бившия шампион Анди Руиз или Робърт Хелениъс.

„Дилиан Уайт би могъл да проведе този двубой. Щяхме да направим тази битка. Но според нас те са много алчни, това е. Предложихме им голяма и много добра сделка. Щяха да вземат много пари – колкото не са взимали. Но не пожелаха да откликнат“, заяви Аръм.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    2 0 Отговор
    Всичко е измислено.Това е умишлено.Дилиан няма никакъв шанс срещу Фюри ,дори и Фюри да излезе надрускан като натовец.