Last news in Fakti

2 Декември, 2021 16:00 5 363 0

Боб Аръм за един от най-добрите си боксьори: На загуба сме от неговите мачове

  • терънс крауфорд-
  • боб аръм-
  • wbo-
  • шон портър

Шампионът в полусредна категория не привлича вниманието на широката аудитория

Боб Аръм за един от най-добрите си боксьори: На загуба сме от неговите мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Боксът е наистина един от най-сложните спортове в света. В него дори не е достатъчно да си непобедим шампион, за да изкарваш милионите, за които всички говорят. Доказателство за това служи шампионът на WBO в полутежка категория Терънс Крауфорд, след като бившият му вече мениджър заяви, че не е изкарал никакви пари на компанията.

Терънс Крауфърд е един от най-добрите в света и е невероятно талантлив. За съжаление обаче, той не е показал, че е боксьор, който може да носи платени гледания, без значение от причината. Ние сме на загуба от всеки един от неговите мачове“, каза Боб Аръм от Top Rank, цитиран от Boec.

34-годишната бойна машина е в серия от 38 поредни победи, като дори преди две седмици прати в пенсия Шон Портър.

Крауфорд и Аръм изпълниха договора си именно след този мач, което позволи на мениджъра да се изкаже по такъв неприятен начин за боксьора.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА