Last news in Fakti

3 Януари, 2022 10:27 13 072 9

Сензационен трансфер подготвят в Левски

  • ивелин попов-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • селекция

Мъри вече е говорил с Ивелин Попов за евентуално негово завръщане на “Герена"

Сензационен трансфер подготвят в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Сензационен трасфер подготвят в Левски. Треньорът Станимир Стоилов е провел разговор с Ивелин Попов за евентуално негово завръщане на “Герена". Информациите за бъдещето на Попето се появиха в пространството преди края на годината, а със започването на трансферния прозорец вече ще се види дали подобно преминаване в столични гранд е възможно.

Като основен кандидат за подписа на атакуващия халф се смятат именно "сините", след като бившят национал има само 6 месеца до края на договора си със Сочи и по всичко изглежда той няма да бъде подновен.

Ивелин Попов никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор. Тепърва ще се разбере дали ще се стигне и до трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжа е

    10 2 Отговор
    Това е лъжа. Факти хайде малко си проверявайте информацията а не копирайте като папагали. Що не пишете, че ще играе в Литекс и без това се има с Гришата?

    Коментиран от #2

  • 2 Мим33

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Лъжа е":

    Що да е лъжа,ако стане няма да е лошо.На Левски му трябва още един добър халф...Мъри го вижда това и търси най добрия начин това да стане...

    Коментиран от #5

  • 3 Това ще е грешка

    2 4 Отговор
    Също като оня от шелиъс
  • 4 Лост

    3 7 Отговор
    След 6 месеца да не се молят Попов да стане спонсор на Левски?
  • 5 Щото е лъжа

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Първо Ивелин доколкото знам не е халф а е от типа нападател/крило. Вече взехме Велтон, имаме Бари, Мартин Петков, Георги Миланов, Здравко Димитров, нашто момче Марин Петков играе супер, може и Костадинив да играе там при нужда. Второ в момента Попов е 34 и малко а Левски може да си го позволи от юни когато ще е свободен агент но почти 35! Мъри не обича нападатели тип Бербатов да чакат топката и после супер удар. Нападателят или крилото трябва да бяга да подсигурява защитата. Той просто не е за Левски сори същият като Божинката. Аз си мисля че го готвят за Лудогорец. Само помисли нападател Спас Делев по крилата Десподов и Попов и плеймейкър Чочев. Този отбор на лято ще гази в ШЛ. А и национала ще дръпне.
  • 6 ГЕРЕН

    5 3 Отговор
    НЕ ТРЯБВАТ ПРОДАЖНИЦИ. ЗА ПАРИ ТОЯ ДЕ ЛИ НЕ ОДИ. МИЛАНОВ Е СУПЕР ИГРАЧ ХАЛФ. ЩЕ ИМА ИНТРИГИ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 НикитУ Михайлов

    5 5 Отговор
    А моя трансфер ще е още по голям. Тати ми обеща. Отивам в турския елитен отбор от 4-та лига Ташакларъ Топ серсемли.
    За две баклави и кило шам фастък.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.