3 Януари, 2022 10:45 1 287 4

Бразилец пристига днес в Левски и подписва за 2.5 години

  • велтон фелипе парагуа-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

Неговият сънародник Цунами пристигна снощи, а в полета беше и защитникът Хосе Кордоба

Бразилец пристига днес в Левски и подписва за 2.5 години - 1
Снимка: БГНЕС

Новият нападател на Левски - Велтон Фелипе Парагуа де Мело, ще пристигне днес. Бразилецът ще мине медицински прегледи, след което ще подпише със "сините" за 2.5 години.

Както вече стана ясно, ръководството на столичани успя да се споразумее с Ботафого ПБ за привличането на 24-годишния офанзивен футболист още в началото на декември. Все още не е ясно обаче дали Велтон ще успее да се включи в първата тренировка на Левски днес.

Неговият сънародник Цунами пристигна снощи, а в полета беше и защитникът Хосе Кордоба. Левият бек вече подписа със "сините".

Другото ново попълнение на тима - Ноа Сонко Сундберг, е с националния отбор на Гамбия и се готви за участие на Купата на Африканските нации. Лагерът на "скорпионите" пламна с коронавирус, но по наша информация вече бившият бранител на Йостерсунд не е сред заразените.

Левски стартира зимната си подготовка днес от 14:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е Левски

    3 1 Отговор
    дано има таланта на Пеле и да пооправи българския "витоша"
  • 2 Алфа Вълкът

    4 1 Отговор
    А така гонете българите, режете им заплатите на тия дето остават, за да има пари за бразилски сакатлъци!

    Коментиран от #4

  • 3 Зрител

    4 1 Отговор
    Завалията, само ако знае къде ще попадне, няма да минава граничен контрол, направо ще се върне.
  • 4 Левскар

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Ти си гледай Литекс дето сте 18 чужденеца и идват още и не се обаждай. Ние от школата имаме много момчета, но те не никнат като гъби иска се време. Едно момче да извадим за година супер а групата е от 20 човека. Имаме Марин Петков, Мартин Петков, Денис Динев, Антоан Стоянов, Асен Митковски, Галчев, Андреев и това са момчета 16-18 годишни вече при мъжете. Изгонихме Иво Найденов който на 23 години не знае къде се намира и Александров на 21 години същата работа.