Last news in Fakti

4 Януари, 2022 17:00 4 695 7

През 2020 г. той тежи над 225 кг., но мечтата за MMA дебют го накара да отслабне със 136 кг. (ВИДЕО)

  • mma-
  • ди джей варела-
  • наднормено тегло

Купоните и алкохолът са били най-големите му врагове през годините

Ди Джей Варела е един от 150-те млн. американци, които страдат от наднормено тегло, но спортът е причината, за да се завърне към нормалния начин на живот, а оттам да мечтае за дебют на професионалния ринг на смесените бойни изкуства.

29-годишният младеж поставя началото на промяната за себе си през 2020 г., когато работи в нощен клуб, като промоутър. Тогава животът му е основно купони и алкохол, докато един ден не се е качил на кантара, а там е имал нужда да се наведе, за да види числото 226 на циферблата. Точно толкова килограма е тежал Ди Джей, когато осъзнава, че има проблем.

18 месеца по-късно всичко се променя коренно за него, защото изоставя ресторантите за бързо хранене и влиза във фитнеса. Там той полага нужните усилия, за да отслабне с цели 136 кг.

Сега амбицията му е да подобри техниката и скоростта си, за да може да осъществи мечтата си и да стане професионален MMA боец.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    19 1 Отговор
    Ако беше замечтал за сумо, вместо ММА, нямаше да има нужда да отслабва. :D
  • 2 гост

    12 1 Отговор
    И на двете снимки не изглежда добре варелът !
  • 3 Брао бро

    6 1 Отговор
    Успех е, не може да се отрече! Само трябва да му изтеглят кожляка да го поорежат и е готов за някоя евтина златотърсачка.
  • 4 Ироничен

    8 0 Отговор
    Продължава на нищо да не прилича.
  • 5 Ужъст

    5 1 Отговор
    ром с цици, нормален психически човек може и да се самоубие ако изглежда така.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    Е колко тряя си умен да осъзнаеш че имаш проблем на 226 кг - той кривото колело от наше село дет изпива 17 мастики на сядане щеше да сети на 221 кг