11 Януари, 2022 15:00 2 709 4

MMA боец едва не губи живота си след инфаркт в спортната зала

  • инфаркт-
  • mma-
  • мирослав щрбак

Той е изпаднал в безсъзнание и само помощта на околните го е спасила

Полякът Мирослав Щрбак едва не попадна в „черната“ статистика на смесените бойни изкуства, след като колегите са му спасили живота, когато получава инфаркт в спортната зала, научихме от Sport.sk, цитиран от MMA.bg.

Атлетът губи съзнание по време на тренировка и само бързата реакция на околните се оказва решаваща, за да може лекарите в близката болница в Братислава да го спасят.

Щрбак е сред големите имена в спорта в Полша. Той се състезава професионално през изминалите 11 години, а активът му на ринга е 19:10.

В момента Миро е в стабилно състояние в болницата. Всички се надяваме, че ще излезе без последствия“, споделя мениджърът му пред медията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се ваксинирайте

    26 1 Отговор
    Поредната жертва на ваксината.
  • 2 Дуай Липа

    23 0 Отговор
    ваксина, и пак ваксина, ние пеем само за ваксина
  • 3 как ли познах?

    4 7 Отговор
    Стероидите, с които се блъскат са само вид зеленчуци
  • 4 ЯкВаксър

    2 0 Отговор
    Това означава че ваксината работи! Ако не се беше ваксинирал щеше да е много по зле! 🤣