Last news in Fakti

16 Януари, 2022 11:40 1 268 2

Хабиб Нурмагомедов с COVID-19 и е в карантина в Сингапур

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • covid-19-
  • карантина-
  • сингапур

Дагестанската звезда трябваше да бъде в ъгъла на своя приятел Сайгид Изагахмаев, който направи дебют в ONE Championship

Хабиб Нурмагомедов с COVID-19 и е в карантина в Сингапур - 1
Снимка: БГНЕС

Хабиб Нурмагомедов е дал положителна проба за COVID-19 и в момента е в карантина в Сингапур.

Дагестанската звезда трябваше да бъде в ъгъла на своя приятел Сайгид Изагахмаев, който направи дебют в ONE Championship. За радост на Нурмагомедов, Сайгид спечели битката си с Джеймс Накашима в лека категория. Той даже си заслужи и бонус за събмишъна, който отбеляза във втория рунд.

Чатри Ситиодтонг, който е шеф на азиатската организация споделя, че Нурмагомедов бил в много лошо състояние при пристигането му в Сингапур. Ситиодтонг държи постоянна връзка с Нурмагомедов, който вече се подобрил.

Хабиб ще остане под карантина две седмици, след което ще се върне в САЩ, защото в края на месеца неговата ММА организация прави дебют в Маями. През 2020 година бащата на Хабиб, Абдулманап също беше заразен с COVID и почина в Москва.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.