25 Януари, 2022 20:00 2 663 2

Изгонен от „Армията“ треньор поема националния отбор на Румъния

  • едуард йорданеску-
  • румъния-
  • цска

Той остана с ЦСКА само в 12 мача

Изгонен от „Армията“ треньор поема националния отбор на Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

43-годишният румънец Едуард Йорданеску се очаква по-късно тази седмица да бъде представен като новият национален селекционер на Румъния, научихме от пресата в северната ни съседка.

Румънците влизат в подготовка за Европейското първенство през 2024 г., като амбициите на страната са да се класира за финалите с оглед факта, че в Лигата на нациите попадна в една група с Черна гора, Финландия и Босна и Херцеговина.

Йорданеску стана популярен у нас през 2016 г., когато бе назначен за старши-треньор на ЦСКА, но само 12 мача по-късно бе уволнен, защото резултатите на клуба бяха крайно незадоволителни. Той спечели само 5 от въпросните мачове, завърши наравно в 3 и загуби цели 4.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    3 1 Отговор
    Не е лош треньор. Лично Стоичков го беше уредил на Армията. Сега ще го видим с Националния на Румъния

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    Лично Стоичков ФАЛИРА цска и сега на армията играят Литекс с лиценза на Етрополе.