Last news in Fakti

28 Януари, 2022 17:00 828 5

Ботев Пд ще пуска на Коматево само със зелен сертификат и лична карта

  • ботев пловдив-
  • коматево-
  • царско село-
  • контрола-
  • зелен сертификат

Мачът ще бъде със свободен вход за зрители и журналисти

Ботев Пд ще пуска на Коматево само със зелен сертификат и лична карта  - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Ботев (Пловдив) ще срещне Царско село (София) в третата си контрола от зимната подготовка. Двубоят е в събота от 14:00 часа на централния терен на базата в Коматево.

Мачът ще бъде със свободен вход за зрители и журналисти, като на трибуните на клубната база ще бъдат допускани единствено и само лица със зелен сертификат - ваксинирани, преболедували COVID-19 или с PCR/Антигенен тест, изрично предупредиха от клуба. Зрителите трябва да носят със себе си и документ за самоличност.

Заради контролната среща фен магазинът на "Футболен комплекс Ботев 1912" ще бъде с променено работно време в събота - от 12:00 до 16:00ч. Във фен шопа "жълто-черните" привърженици могат да открият и юбилейните фланелки за 110-годишнината на Ботев (Пловдив), уточниха още от управата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОДОР СТОЯНОВ

    8 1 Отговор
    БОТЕВИСТ СЪМ В ЧЕРВАТА, БАЩА МИ МЕ ЗАВЕДЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА МАЧ НА "БОТЕВ", КОГАТО БЯХ НА 13г. ИГРАХМЕ С "БАЕРН"-МЮНХЕН НА СТАДИОН "9-ТИ СЕПТЕМВРИ"...(КОЙТО СЕГА ЗА ЖАЛОСТ СЕ РУШИ) БИХМЕ "БАЕРН...АМА КАКВИ ФУТБОЛИСТИ ИМАХМЕ ТОГАВА...СЕГА...ЕДИН ТОШКО НЕДЕЛЕВ...НА ДРУГИТЕ ИМЕНАТА ИМ НЯМА ДА ЗАПОМНЯ ДОРИ!СЕРТИФИКАТ???ЗА "ЦАРСКО СЕЛО"??? ХА ХА ХА...КОГА ПОСТРОИТЕ "КОЛЕЖА", ТОГАВА ЩЕ ВИ ДОЙДА НА МАЧ!СОБСТВЕНИК МИЛИАРДЕР УЖ, ПЪК ЧАКА ПАРИ ОТ ОБЩИНАТА ДА МУ ДОВЪРШАТ СТАДИОНА...МАНИ-БЕГА...

    Коментиран от #3

  • 2 Мдам

    4 0 Отговор
    Кой точно ще ми провери личната карта?
    Щото ако не е полицай, а някое СОТаджийче… има да взима.
  • 3 Хахах

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    То па тошко е един футболист….

    Коментиран от #4

  • 4 ТОДОР СТОЯНОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хахах":

    ПОСОЧИ МИ ДРУГ БЪЛГАРИН ПО-ДОБЪР ОТ ТОШКО!НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е РОНАЛДО ИЛИ МЕСИ, НО ЗА БГ...МОЖЕ БИ АЗ НЕ ГО ПОЗНАВАМ...
  • 5 Нормално..

    2 0 Отговор
    Много им я публиката и гледат как да си я намалят.. Аман от ид.иоти.