Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 20:00 976 2

Сблъсъкът ЦСКА – Ирбис на живо по B1B Box

  • хокей на лед-
  • цска-
  • ирбис

Двата отбора ще спорят в пореден епичен сблъсък помежду си

Сблъсъкът ЦСКА – Ирбис на живо по B1B Box - 1
Снимка: Circle Media

Плейофите в националния шампионат по хокей на лед продължават тази вечер със сблъсъка ЦСКА – Ирбис, който феновете очакват с нетърпение. Първият мач между двата тима във фазата плейофите ще се излъчи тази вечер на живо по B1B Box.

Получи се неприятно с тази пауза, но първи ние имахме заразени, отложи се нашият първи мач, след това и цялото първенство. В нашия отбор имаме доста пострадали от ковид, като някои не се възстановиха за началото на мачовете с ЦСКА. Заради това се наложи да върнем по-опитни и по-възрастни играчи на леда, за да можем да съберем три петици“, заяви Станислав Мухачев, капитан и треньор на шампионите Ирбис.

Мисля, че се познаваме добре с ЦСКА, играем от доста време едни срещу други, не очаквам кой знае какви изненади. Все пак, започва най-важната част от шампионата и според мен, те ще играят по-добре в сравнение с редовния сезон“, допълни още той.

Не мисля, че като игра Ирбис могат да ни изненадат с нещо, първият мач, както и плейофната ни серия срещу тях ще зависи от това кой ще допусне по-малко грешки. Предполагам, че ще има промени в състава им. Паузата нямаше как да ни се отрази добре, тъй като точно бяхме набрали скорост с мачовете от регулярния сезон и сега всичко започва отначало, но това важи както за нас, така и за тях”, каза капитанът на ЦСКА Иван Ходулов.

В първия плейофен мач НСА победи Славия с 20:2 и е на една победа от успеха, а тази седмица ще гледаме сблъсъка между ЦСКА и Ирбис, които завършиха редовния сезон като преследвачи на НСА.
Българският хокей на лед се завръща в ефира на B1B Box тази вечер (8 февруари) от 20:30 часа пряко от Зимния дворец на спорта в София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 1 Отговор
    Пишете тирето ЦСКА фал .... а обърках се
  • 2 Кънчо Щеката

    2 0 Отговор
    В1В Вох??? И трябва да плащаме на тези за да гледаме БГ хокей??? Я се застреляйте бе!!!