Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 10:45 1 019 4

Въпреки счупената ръка Ева Вукадинова даде всичко от себе си на женския слалом

  • ева вукадинова-
  • олимпийски игри-
  • пекин 2022-
  • слалом

Българката допусна грешка във втория манш и отпадна от състезанието

Въпреки счупената ръка Ева Вукадинова даде всичко от себе си на женския слалом - 1
Снимка: БГНЕС

Скиорката Ева Вукадинова отпадна във втория манш на днешния гигантски слалом на Олимпийските игри в Пекин, но все пак даде всичко от себе си, въпреки счупването на ръката, което получи в предходните дни.

Българката премина успешно през първия манш, използвайки специализирана шина на ръката, но във втория допусна грешка в средата на трасето и трябваше да се оттегли.

Всичко е наред, опитах се да дам максималното от себе си. Не се получи. Много съм разочарована от първия манш. Не трябва да се случват такива грешки и защо точно на мен? Направих всичко, което можах. Важното е да съм жива и здрава“, сподели Ева след състезанието, цитирана от Gong.

Вукадинова сега ще се отдаде на лечение на китката, като разкри, че препоръките на лекарите са да си даде пауза за период от поне 2 седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ттт

    3 0 Отговор
    Бедна България изпрати 16 спортиста на олимпиадата. Колко са помощният персонал не знам. Много по-богатата Словения изпрати 13 спортиста. Досега са спечелили поне два златни и по няколко сребърни и бронзови медала. Ние се гордеем с 51 място, все пак това е топ 60, не е шега работа! Ако Сомалия изпрати спортисти, които никога не са виждали сняг, сигурно нашите ще се представят по-зле.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Абе май

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ттт":

    Ще се радваме само на участие!
  • 3 вярно е,,

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ттт":

    Има новозеландец преди нашите....
  • 4 как така...

    1 0 Отговор
    Счупена китка, ще се отрави за две седмици,... ей, не послъгвате ли
    Преди мен правилно са коментирали...Най-големите ни надежди, нищо не направиха,... ето 35 годишна И.ВЮТС, стана отново златен медалист,.. ами 36 год, сноубордистка на САЩ Линдзи,...ами 34 год германка Гайзенбергер на
    шейнички за пети път е медалистка...Може би за тях защото няма прекалена медийна реклама...
    А нашите дали си направиха татуировки