Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 19:45 920 0

Пирин спечели „Битката на оцеляващите“

  • пирин благоевград-
  • локомотив софия

„Орлетата“ вече са фаворит в долната четворка

Пирин спечели „Битката на оцеляващите“ - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Пирин Благоевград постигна победа с 2:1 над Локомотив София в мач, който спокойно можем да определим за „Битката на оцеляващите“ с оглед позицията на двата клуба в класирането.

Христофор Хубчев и Петър Занев се разписаха за „орлетата“, а Октавио Мерло стори същото за тима на гостите, за да оформят крайния резултат.

Мачът бе изключително равностоен, като дори „железничари“ изглеждаха така сякаш са по-добрият тим на терена, но с по-висока ефективност се отличиха избраниците на Радослав Митревки.

Трите точки за Пирин означават, че в дъното на таблицата вече има три отбора с по 19 точки. Другите два са именно Локомотив София и Ботев Враца.

Зоната за оцеляване пък се намира само на още три точки дистанция, като в тази борба ще бъдат замесени още Арда Кърджали и ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА