Last news in Fakti

12 Март, 2022 13:07 990 2

Роналдо все още не е взел окончателно решение за бъдещето си

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Португалецът не изглежда особено щастлив на "Олд Трафорд" и усилено се говори, че ще поиска трансфер през лятото

 Роналдо все още не е взел окончателно решение за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо все още не е взел окончателно решение за бъдещето си. Португалецът не изглежда особено щастлив на "Олд Трафорд" и усилено се говори, че ще поиска трансфер през лятото, но според ESPN той все още не е решил категорично и може и да реши и да остане още една година.

37-годишният нападател се завърна в Юнайтед с големи очаквания през лятото, но по-скоро не успя да ги оправдае. Той има 15 гола в 30 мача до момента. Отборът се представя доста неубедително през кампанията, а има мнения, че причината за това е именно присъствието на Кристиано, който е развалил хармонията в съблекалнята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е бъдещето

    1 2 Отговор
    Чака го пенсия!
  • 2 безпартиен

    0 0 Отговор
    Може у Левски?Пари има!И у ЦСКА също има!Дайте му оферти!Може да кандиса да купи някой отбор!