Last news in Fakti

14 Март, 2022 12:00 3 325 2

Бивш капитан и треньор на ЦСКА започнал работа в кол център

  • адалберт зафиров-
  • цска-
  • футбол-
  • кол център-
  • телеком-
  • работа

Става въпрос за световноизвестната Дойче Телеком, която е най-голямата в Германия и трета в света

Бивш капитан и треньор на ЦСКА започнал работа в кол център - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА Адалберт Зафиров, който е бил и треньор на „червените“, смени футболното поприще. Зафето работи в изключително мощна телекомуникационна компания, съобщи самият той пред БЛИЦ.

Става въпрос за световноизвестната Дойче Телеком, която е най-голямата в Германия и трета в света. Любопитното е, че концернът е спонсор на Байерн (Мюнхен), след като логото му вече 20 години грее отпред на фланелките на баварския колос.

Немците имат офис и в България, в чийто кол център служител е именно Адалберт Зафиров.

За да работиш на такова място, е необходимо да знаеш немски. Зафето го владее още от периода, в който беше футболист на Арминия (Билефелд) и Унион (Берлин).

„Много добре се чувствам в Дойче Телеком. На ден комуникирам с много хора от Германия. Обаждат се за удължаване на договор, за разни нови оферти, при проблеми“, заяви Зафето.

„Справям се с немския, нямам проблеми. Някои немци са по-любопитни. Питат ме кой съм, какъв съм. Има и такива, които ме познават, което ме радва. Даже попаднах на жена от Билефелд, която се изненада, че работя в Дойче Телеком. Покани ме на гости в града, в чийто отбор играх през 1998 година.

С колегите от офиса се разбирам прекрасно. Много точни хора са. Те също са българи. Един от тях е голям фен на Левски, но каза, че ме уважава. Това е хубаво, че не се делим на „червени“ и „сини“ в живота“, добави Адалберт Зафиров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Петков

    4 2 Отговор
    Прекрасно! Промяната вече действа. Скоро ще назначим и Христо Стоичков в някой колцентър с Испански
  • 2 Мичмана

    5 0 Отговор
    Благо Джизъса, няма ли да се уреди в кол център с Руски?