Last news in Fakti

15 Март, 2022 18:30 1 855 5

Челси отправи обиден призив към ФА преди 1/4-финалите за Купата

  • челси-
  • мидълзбро-
  • фа къп

Лондонският гранд настоява за изкривена форма на справедливост преди срещата с Мидълзбро

Челси отправи обиден призив към ФА преди 1/4-финалите за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Английският гранд Челси се превърна във водеща спортна тема, откакто Роман Абрамович получи ембарго върху финансовите си активи на територията на Великобритания, но последната новина от клуба е меко казано обидна за Футболната асоциация (ФА). Ръководството на „сините“ настоява 1/4-финалната среща за ФА Къп срещу Мидълзбро на „Молиню“ да се играе пред празни трибуни в знак на реципрочност към факта, че „Стамфорд Бридж“ е затворен за всички посетители, освен за онези със сезонни карти, научихме от клубния уеб-сайт.

„Лондончани“ изглежда смятат за коректно феновете и на двата отбора да наблюдават срещата по телевизията, макар тези на „Боро“ да нямат абсолютно нищо общо с процесите на „Стамфорд Бридж“.

Тепърва предстои ФА да се произнесе към молбата, но едно евентуално удовлетворение на подобен обиден призив би предизвикал сериозен отзвук във футболните среди, както на „острова“, така и из цяла Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Х

    21 1 Отговор
    И каквото му е обидното. Обидно е държанието на федерацията
  • 2 пешо

    10 0 Отговор
    „Лондончани“ изглежда смятат за коректно феновете и на двата отбора да наблюдават срещата по телевизията, макар тези на „Боро“ да нямат абсолютно нищо общо с процесите на „Стамфорд Бридж“ - а какво е общото между футболистите на "челси" и ставащото в 404, гулю-гулю?
  • 3 124

    18 0 Отговор
    Западната "демокрация" начело с Фащ се фашизира и в спорта, и в изкуството... и се превърна в диктатура над отказващите да са им марионетки.
  • 4 Нямам Срам

    2 2 Отговор
    Редно беше да не пострадат феновете Финансовия капацитет да бъде прехвърлен на неутрален човек с указ от правителството... Има всякакви вратички докото се намери нов собственик отбора да функционира финансово докото се продаде и Амбрамович да не получава нищо...
  • 5 456 🇩🇪

    4 0 Отговор
    Политиката няма място в спорта. Евала на Челси. По този начин.... ами мислете.