16 Май, 2013 11:27 1 073 0

Караджов: Винаги е хубаво да биеш Левски

  • караджов-
  • левски-
  • берое-
  • купа на българия
Караджов: Винаги е хубаво да биеш Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Берое Иван Караджов бе невероятно щастлив от победата над Левски и спечелването на Купата на България. Както е известно, това е втора спечелена купа за Караджов, тъй като той грабна трофея и с ЦСКА през 2011 година.

"Винаги е приятно да биеш Левски. Ние си го направихме така мача. Тотално надиграхме Левски. Трябваше с друг резултат да завърши мача. Не беше за хора със слаби сърца. Ролята на Петър Хубчев е голяма. Той ни накара да си повярваме. Разбира се, че е по-сладко да победя Левски. Сега обаче съм в Берое", каза Караджов.
 
Треньорът на Берое Петър Хубчев обяви, че това е един от върховете в кариерата му.
 
"Това е един от върховете. Това е показател за сериозна работа. Благодаря на момчетата. Рано е за обещания. Нека се порадваме на успеха", каза Хубчев. "Мисля, че се представихме достойно и на моменти надигравахме Левски. Силата ни е в колектива и доказахме това на финала. Сега емоцията е по-голяма, макар че постижението с Черноморец Поморие не бе за подценяване". 
 
"Вълнението е много голямо. Всеки един мач от началото на втория полусезон сме го изиграли мотивирано. Не си спомням откога играем сряда - неделя. Момчетата сами изявиха желание за изпълнението на дузпите, не сме определяли предварително", добави Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА