Last news in Fakti

16 Май, 2013 11:50 1 357 0

Митов губи трети финал за Купата на България

  • митов-
  • финал-
  • купа на българия-
  • левски-
  • берое
Митов губи трети финал за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Николай Митов не можа да излезе победител и в третия пореден финал за Купата на България, в който участва. За първи път той извежда футболистите си като старши треньор и въпреки че отново не беше победен след края на 90-те минути начело на "сините", трофеят отиде в Стара Загора след невиждана драма.

Митов бе част от щаба на Емил Велев, който със Славия загуби от ЦСКА с 0:1 на Националния стадион "Васил Левски" през 2011-та година. Единственото попадение в срещата бе дело на Спас Делев, с което "червените" стигнаха до последния си досега трофей под ръководството на Милен Радуканов.

През 2012-та Митов се премести отново с Емил Велев в Пловдив, като бе асистент на Кокала в Локомотив. "Железничарите" изнесоха силна кампания в турнира за Купата на България и също стигнаха до финала, където загубиха от Лудогорец с 1:2, а по-късно "орлите" взеха финала и за титлата срещу ЦСКА, за да направят дубъл в дебютния си сезон в елита.

След вчерашния финал за Купата на България Митов заяви: "Това е футболът. Неприятно е, но факт. Разочарован съм. Показахме характер, след като успяхме да изравним от 1:3. Дори можехме да спечелим още преди дузпите. Животът продължава. Честито на Берое. Допуснахме грешки, които ще си ги кажем. Уверявам ви обаче, че ще успеем да вдигнем отбора за другия финал - срещу Лудогорец  в събота", заяви наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА