Last news in Fakti

6 Април, 2022 22:00 1 614 4

Екатерина Дафовска: От декември искам среща с Радостин Василев, но той отказва

  • екатерина дафовска-
  • радостин василев-
  • биатлон

Президентът на БФБ смята, че в министерството има човек, който работи против федерацията

Екатерина Дафовска: От декември искам среща с Радостин Василев, но той отказва - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по биатлон (БФБ) Екатерина Дафовска покани публично спортния министър Радостин Василев на среща, за да изяснят казуса с исканите от него близо 100 хил. лв., които федерацията би следвало да възстанови за неспазване на сроковете за отчетност.

Пробвах контакт с него от декември“, каза Дафовска пред dsport и обясни още, че на няколко пъти са разговаряли по телефона без да стигнат до консенсус по темата с проблемите в българския биатлон.

Президентът на БФБ твърди още, че във финансовия отдел на министерството има човек, който работи срещу управляваната от нея институция.

Тя също така припомни, че съвсем скоро ще има избор на нов председател във федерацията и би дала поста без проблем, стига да се появи човек, който да е способен да възроди този спорт за България. На този етап обаче само Екатерина Дафовска е кандидат за поста.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CaizerSoze

    4 3 Отговор
    Лош министър. Не се отзовава и иска отчетност!
  • 2 Моме,щом шефът не иска да

    0 4 Отговор
    Да се срещне с тебе,не сели сещаш,че трябва да си търсиш друга работа.
  • 3 Джо

    2 4 Отговор
    А Дъфи да е чувала за данъчни закони и правила? Какви са тия тъпотии?
  • 4 Дре

    0 1 Отговор
    Никога до сега не сме имали по-слаб министър на спорта. Комплексар - напада Дафовска защото е възпитана дама , а на Венци Стефанов мълчи. Илияна ги захапа и си подви опашката. Мухльо..