Last news in Fakti

14 Април, 2022 17:30 1 411 2

Преизбраха Екатерина Дафовска за председателския пост в БФБ

  • екатерина дафовска-
  • биатлон

Само един от делегатите се въздържа от гласуването

Преизбраха Екатерина Дафовска за председателския пост в БФБ - 1
Снимка: БГНЕС

Екатерина Дафовска бе преизбрана за председател на Българската федерация по биатлон с почти пълно единодушие, научихме от централата.

12 клуба изпратиха своите делегати на Общото събрание, като само четири не излъчиха свои представители. Един-единствен пък бе този, който гласува „въздържал се“ по време на вота.

Дафовска обаче не прие с въодушевление избора, като призна, че сега всичко зависи от отношенията ѝ с Министерството на младежта и спорта, където през изминалите седмици се заформи скандал с министър Радостин Василев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голубой

    1 1 Отговор
    Крадлата пак са я преизбрали?
  • 2 мунчо

    2 2 Отговор
    Тая и тя като Перуката Михайлов се кани да стои на поста до пенсия. И какво точно е направила?! Биатлона ни от години е полужив, успехи вече почти няма и при мъжете и при жените